Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Synology vydalo beta verziu 2.0 služby Active Backup for Office 365

Synology vydalo beta verziu 2.0 služby Active Backup for Office 365
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
21. 3. 2018
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Spoločnosť Synology oznámila vydanie Beta verzie služby Active Backup for Office 365 obsahujúcu, okrem už existujúcej podpory služby OneDrive for Business, aj rozšírenie podpory na ochranu pošty, kontaktov a kalendára. Služba tak umožňuje firmám ešte lepšie riadiť dáta uložené v službe Microsoft Office 365.

„Keďže stále viac firiem presúva svoje operácie do cloudu, ide o naše prvé riešenie komplexného zálohovania firemných dát uložených u poskytovateľa cloudu,“ uviedol Ji-Yu Liu, riaditeľ skupiny aplikácií spoločnosti Synology Inc. „Rodina balíčkov Active Backup umožňuje jednoduchú konsolidáciu dát roztrúsených v rôznych fyzických, virtuálnych a cloudových prostriedkoch do centralizovaného zálohovacieho riešenia. Ďalšie riešenia Active Backup na zabezpečenie zálohovania virtualizačných a fyzických systémov budú predstavené v blízkej budúcnosti.“

Synology vydalo beta verziu 2.0 služby Active Backup for Office 365

Medzi kľúčové funkcie patria:

 

• Ochrana dát pošty, kontaktov a kalendára – zálohovať je možné nie len osobné a zdieľané poštové schránky vrátane odpovedajúcich štruktúr zložiek a príloh, ale taktiež kontakty a používateľské kalendáre. Firmy tak môžu efektívne uchovávať a chrániť svoje dáta pred potencionálnou stratou, odstránením alebo nechceným útokom.

• Podrobné obnovenie, hľadanie a export – účinné filtrovanie pomocou kľúčových slov s novou funkciou hľadania obsahu. Tu môžu používatelia pomocou samoobslužného obnovovacieho portálu efektívne vyhľadať ten správny e-mail a obnoviť a stiahnuť napríklad iba jediný súbor, e-mail, jeho prílohu, kontakt či udalosti kalendára a to bez toho, aby museli obnoviť celú zálohu. Používatelia si môžu pred spustením obnovovania prehliadnuť podrobnosti e-mailu alebo kontaktu a presvedčiť sa, že obnovujú správnu položku.

• Vylepšené funkcie správy – Prepracovaný ovládací panel pre centralizovanú správu ponúka IT správcom prehľad z jediného rozhrania o aktuálnej aj historickej ochrane služby pošty, kontaktov, kalendára či diskov, ďalej o aktuálnej spotrebe úložiska jednotlivých služieb a ponúka aj prehľad najaktívnejších používateľov s historickým prenosom dát. Funkcia zisťovania účtov navyše podporuje automatické pridávanie novo pridaných používateľov do ochrany pošty, kontaktov a kalendára a šetri tak prácu spojenú s ručným nastavením.

Synology vydalo beta verziu 2.0 služby Active Backup for Office 365

Licencia

 

Podpora služby OneDrive for Business je bezplatná, ale rozšírené funkcie, ako záloha pošty, kontaktov a kalendára budú po skončení obdobia beta testovania vyžadovať zakúpenie samostatných licencií pre jednotlivých používateľov. Počas platnosti beta verzie nebude vyžadovaná žiadna licencia a k dispozícii sú všetky softvérové funkcie.

Synology vydalo beta verziu 2.0 služby Active Backup for Office 365

(Zdroj: Tlačová správa Synology)