Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Lenovo odhalilo na Transform 2.0 inteligentné riešenia aj partnerstvá

Lenovo odhalilo na Transform 2.0 inteligentné riešenia aj partnerstvá
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
13. 9. 2018
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Spoločnosť Lenovo na konferencii Transform 2.0 predstavila sériu nových produktov, partnerstiev a riešení navrhnutých pre biznis zákazníkov, ktoré demonštrujú súčasnú stratégiu spoločnosti s názvom Inteligentná transformácia. Stratégia je vyjadrením jedinečného pohľadu spoločnosti Lenovo na biznis a vývoj koncových riešení so smart prvkami, ktoré transformujú podniky a zlepšujú používateľskú skúsenosť.

Inteligentná transformácia celosvetovo pretvorí a zmení systém výroby, manažmentu a riadenia. Poháňajú ju novovznikajúce technológie, vrátane umelej inteligencie, rozšírenej reality, internetu vecí, blockchainu a 5G sietí. Lenovo napreduje v týchto odvetviach založených na cloude, šírených prostredníctvom infraštruktúry, vrátane sietí a poskytovaných zariadeniami.

Dnešné oznámenia reagujú na zvýšený dopyt po nových zariadeniach a počítačoch, ktoré dokážu splniť požiadavky zákazníkov a spotrebiteľov s využitím potenciálu dát, cloudového computingu a strojového učenia.

Inovácie, ktoré prináša Lenovo, vytvárajú kapacitu a výpočtový výkon pre pripojenia, ktoré menia biznis aj spoločnosť.

Skupina Lenovo Data Center (DCG) oznámila strategické partnerstvo

 

Obchodné rozhodnutia a partnerstvá spoločnosti Lenovo pomáhajú súčasne zlepšiť dnešnú a zajtrajšiu spoločnosť, s cieľom umožniť zákazníkom a partnerom prispôsobiť sa, vyvíjať sa a zorientovať sa v súčasných hospodárskych podmienkach tak – počas transformácie svojich podnikaní. Lenovo dnes oznámilo nové partnerstvo s NetApp (NASDAQ: NTAP), svetovým lídrom v oblasti ukladania a správy dát pre hybridný cloud.

Multimiliardové globálne strategické partnerstvo pomôže zákazníkom modernizovať ich IT architektúru a zrýchliť ich digitálnu transformáciu. Využitím silných stránok oboch spoločností, Lenovo a NetApp vyvinú a prinesú na trh nové vysoko výkonné riešenia a flash storage produkty novej generácie. Partnerstvo zahŕňa nový spoločný podnik v Číne zameraný na vývoj storage riešení, ktorý má priniesť lokalizované riešenia pre najrýchlejšie rastúci trh v oblasti dát a dátových úložísk. Viac informácií nájdete tu.

Lenovo ThinkSystem DM Series DM7000F 3U FLVW.

Skupina Lenovo Intelligent Device (IDG) predstavila riešenia pre riadenie bezpečnosti a softvéru

 

Lenovo dnes predstavilo aj ThinkShield, nový prístup k zabezpečeniu zariadení počas ich životného cyklu. Keďže spoločnosti v súčasnosti potrebujú viac ako kedykoľvek predtým chrániť citlivé dáta, ThinkShield obsahuje aj sadu technológií a ovládacích prvkov, od BIOSu a firmvéru pre autentifikáciu, fyzického/virtuálneho ovládania krytu kamery a čítačky odtlačkov prstov až po riadenie dodávateľského reťazca. Vďaka spolupráci s partnermi ako Intel, MobileIron a Absolute prináša Lenovo používateľom a administrátorom viac spôsobov, ako udržať dáta v bezpečí.

Organizácie začínajú uprednostňovať riešenia softvér-ako-služba (SaaS), pričom až 73 % z nich hlási, že do roku 2020 budú na 80 % v cloude. Obchodné jednotky, funkčné oddelenia, tímy a jednotlivci kupujú SaaS, aby si vystavali vlastnú infraštruktúru a robia to bez IT. S riešením Lenovo AirStack na správu infraštruktúry, prvým svojho druhu, môžu firmy ovládať všetky aplikácie v celom podniku identifikovaním, správou a optimalizovaním softvérových investícií.

Spoločnosť Lenovo bližšie predviedla najnovší prírastok do portfólia prémiových notebookov ThinkPad X1, a to ThinkPad X1 Extreme. Tenký a ľahký notebook Windows 10 je navrhnutý pre pokročilých používateľov a profesionálov, ktorí potrebujú vysoký výkon. Ako prvý zahŕňa aj diskrétnu grafickú kartu NVIDIA a je ideálny pre veľké objemy práce; editovanie videa a fotografií; vykresľovanie grafiky; a aplikácie virtuálnej a zmiešanej reality.

Pri rozširovaní svojich zariadení a riešení Lenovo pomáha transformovať produktivitu a spoluprácu a vytvára podmienky, aby mohli ľudia pracovať inteligentnejšie s inovatívnymi prelomovými technológiami. Prostredníctvom inteligentných IT nástrojov chce Lenovo poháňať komerčnú transformáciu cez technológie popri dosahovaní cieľavedomých inovácií vďaka inteligentnej transformácii.

Lenovo ThinkSystem DE Series DE6000F 2U 24 FLVW.

(Zdroj: Tlačová správa Lenovo)