Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

RS819: Prvé zariadenie RackStation radu Value s technológiou vytvárania snímok

RS819: Prvé zariadenie RackStation radu Value s technológiou vytvárania snímok
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
15. 4. 2019
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Spoločnosť Synology predstavila zariadenie RackStation RS819, kompaktný a škálovateľný 4-šachtový rackový NAS server s podporou technológie vytvárania snímok, navrhnutý pre firemné pracovné skupiny, ktorým poslúži pri efektívnej správe, zdieľaní, synchronizácii a zálohovaní dát.

„Pre rastúce firemné pracovné skupiny s obmedzeným rozpočtom nie je nastavenie účinnej ochrany dát a plánu zálohovania obvykle hlavnou prioritou a následkom môžu byť katastrofické straty v prípade zlyhania serveru,“ uviedol Michael Wang, produktový manažér spoločnosti Synology Inc. „Vďaka implementácii nového 64-bitového štvorjadrového procesoru je zariadenie RS819 našim prvým zariadením RackStation radu Value, ktorý podporuje technológiu vytvárania snímok a predstavuje tak jednoduché riešenie ochrany dát.“

Synology RackStation RS819

Hĺbka 12 palcov pre flexibilné nasadenie

 

Model RS819 sa dodáva v kompaktnom štvoršachtovom šasi s hĺbkou 1U necelých 12 palcov a je ho teda možné nasadiť do dvojstĺpového alebo stenového racku – ideálne riešenie pre firmy s nedostatkom priestoru.

Kľúčové funkcie zariadenia RS819:

• 64-bitový štvorjadrový procesor s pamäť 2 GB DDR4

• Výkon pri šifrovanom čítaní cez 224 MB/s

• Rozšírený súborový systém Btrfs ponúkajúci 4 096 snímok celého systému a 256 snímok každej zdieľanej zložky

• Kapacitu úložiska je možné pomocou jednej rozširovacej jednotky Synology RX418 rozšíriť až na 112 TB

Synology RackStation RS819

Vychádza zo systému Synology DiskStation Manager

 

Zariadenie RS819 používa systém DiskStation Manager, pokročilý a intuitívny operačný systém pre NAS zariadenia Synology, ktorý ponúka rôznorodé aplikácie zvyšujúce produktivitu práce. Spoločnosť Synology získala celý rad mediálnych ocenení, napríklad popredné miesto v kategórii stredne rozsiahlych NAS serverov v prieskume riešení úložísk realizovaným spoločnosťou TechTarget a osem rokov po sebe aj prvé miesto v ankete Voľba čitateľov webového magazínu PCMag Readers.

Ďalšie informácie o zariadení RS819 nájdete na stránke:

https://www.synology.com/products/RS819

Synology RackStation RS819

(Zdroj: Tlačová správa Synology)