Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Štýlové bezdrôtové slúchadlá V-Moda aktívne blokujú zvuky z okolia

Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
12. 1. 2021
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Výrobca slúchadiel V-Moda uviedol na trh bezdrôtovú verziu svojich profesionálnych štúdiových slúchadiel M-200. Tie si so sebou prinášajú aj technológiu pre aktívne potláčanie okolitých ruchov.

Štýlové štúdiové slúchadlá V-Moda sú obľúbenými medzi DJmi aj milovníkmi hudby. V roku 2019 bol uvedený model M-200, ktorý vynikal charakteristickým zvukom spoločnosti V-Moda a bol špeciálne vyladený pre hudobníkov a producentov.

Nové slúchadlá M-200 ANC, ktoré boli predstavené v rámci virtuálneho veľtrhu CES, sú aktualizované tak, že obsahujú bezdrôtové rozhranie Bluetooth 5.0 s podporou kodekov aptX HD a AAC. Ide pritom o prvé slúchadlá výrobcu, ktoré získali technológiu pre aktívne potláčanie ruchov (označovanú aj ako ANC).

Štúdiové bezdrôtové slúchadlá V-Moda M-200 ANC.

Štúdiové bezdrôtové slúchadlá V-Moda M-200 ANC sú postavené na 40 mm neodymových meničoch s hliníkovými cievkami s medeným plášťom, čo by malo zaručiť špičkovú kvalitu zvuku. Slúchadlá sa môžu pochváliť širokou frekvenčnou odozvou od 10 Hz do 40 kHz a sú tiež certifikované na prehrávanie zvuku vo vysokom rozlíšení v káblovom režime.

Poslucháči sa môžu tešiť až na 20 hodín bezdrôtového používania na jedno nabitie s aktivovanou technológiou ANC. Len za 10 minút nabíjania sa dá pritom získať 1,5 hodiny prehrávania, ak sa používateľ ponáhľa. Ak používateľ zakryje ľavé slúchadlo rukou, automaticky sa zníži hlasitosť prehrávania a pozastaví sa funkcia ANC, takže môže viesť konverzáciu alebo počuť, čo sa okolo neho deje.

Štúdiové bezdrôtové slúchadlá V-Moda M-200 ANC.

Zážitok z počúvania sa dá prispôsobiť pomocou mobilnej aplikácie V-Moda, pričom používatelia si môžu vybrať zo šiestich prednastavení ekvalizéra alebo si doladiť nastavenia podľa svojich vlastných preferencií. Aplikácia tiež umožňuje výber z 10 rôznych úrovní režimu ANC. Slúchadlá sú tiež kompatibilné s digitálnymi hlasovými asistentmi Siri a Asistent Google.

Flexibilný skladací mechanizmus umožňuje ľahší prenos slúchadiel pri cestovaní. Vonkajšie kryty sa dajú navyše vymeniť. K dispozícii sú kryty v rôznych farbách alebo je tu aj možnosť si nechať od výrobcu farebne potlačiť alebo laserom vyrezať vlastné vzory.

Slúchadlá V-Moda M-200 ANC sa predávajú za 499,99 dolárov a dodávajú sa s pevným puzdrom, audio a USB káblami a s cestovným adaptérom.

Štúdiové bezdrôtové slúchadlá V-Moda M-200 ANC.