Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Orange podporí aj podnikateľov a plynulý chod ich biznusu

Orange podporí aj podnikateľov a plynulý chod ich biznusu
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
20. 3. 2020
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Výhodnejší internet, neobmedzené správy, priestor v cloude zadarmo a nástroje na vzdialenú spoluprácu. Aj takto chce Orange pomôcť v súčasnej situácii podnikateľom a firmám zvládať neštandardné podmienky a pomôcť im udržať ich biznis v chode.

Aktuálna situácia má dopady nielen na jednotlivcov, ale aj na firmy a podnikateľov. Komunikácia a možnosť ostať v spojení je v takýchto podmienkach kľúčová, preto chce Orange viacerými benefitmi čo najviac podporiť aj svojich biznisových zákazníkov a pomôcť im realizovať ich podnikanie naďalej čo najkomfortnejšie.

Zvýhodnený mobilný internet

Keďže mnohí podnikatelia a spoločnosti musia v aktuálnej situácii pracovať z domáceho prostredia, Orange im pre ľahšie zvládanie pracovných povinností prináša zvýhodnené ceny mobilného internetu.

Orange úložisko zadarmo

Keďže práca z domu sa v ostatných dňoch skloňuje prakticky denne, na podporu diaľkovej spolupráce v rámci firmy Orange svojim biznis zákazníkom teraz dáva službu Orange úložisko bezplatne do konca júna 2020. Vďaka online úložisku majú firmy k dispozícii cloudový priestor, kde môžu pohodlne a bezpečne pracovať s dokumentmi, ale napríklad aj realizovať videokonferencie, počas ktorých môžu tieto dokumenty interaktívne zdieľať.

SMS cez e-mail s 50% zľavou

Pre prípady, kedy je potrebné rýchlo distribuovať informácie napríklad všetkým zamestnancom vo firme sa hodí SMS cez e-mail. Vďaka tejto službe je možné poslať napríklad krízovú komunikáciu formou mailu, ktorý následne vygeneruje SMS správy na predvolený zoznam adresátov. Cena 1 SMS je už od 3 centov. Orange teraz poskytne firemným zákazníkom túto službu s 50 % zľavou z mesačného poplatku.

Office 365 a Microsoft Teams

Za dlhodobo výhodné ceny ponúka Orange aj službu Office 365. Vďaka funkcionalite Microsoft Teams, ktorú služba obsahuje, je možné spolupracovať v skupinách, realizovať videokonferencie, ale tiež pracovať s kolegami súčasne na rovnakých dokumentoch.

Riešenie aj pre mestá a obce

A keďže rýchle a presné informácie sú v súčasnej situácii ešte podstatnejšie ako bežne, aj Orange v spolupráci s Market Locatorom poskytne pomoc pre obce a mestá – tzv. „SMS rozhlas“ teraz v Orangei poskytneme obciam a mestám na nasledujúce 2 týždne bezplatne. Služba umožňuje rýchlo a efektívne kontaktovať svojich občanov prostredníctvom konkrétne cielených SMS správ. Je tak jednoduché podať obyvateľom korektné informácie prakticky v reálnom čase a zabrániť tak šíreniu zbytočnej paniky. Viac informácií o riešení pre mestá a obce nájdete aj tu: https://www.marketlocator.sk/covid19/

Ako môžu firmy požiadať o zvýhodnené riešenia?

Všetky uvedené benefity sú pre biznis zákazníkov jednoducho dostupné cez predajcov a platia počas limitovaného obdobia. V prípade záujmu stačí kontaktovať svojho prideleného predajcu.

Ilustračné foto (Zdroj: Orange).

(Zdroj: Tlačová správa Orange)