Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

75 palcová interaktívna tabuľa pre lepšiu spoluprácu

75 palcová interaktívna tabuľa pre lepšiu spoluprácu
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
6. 2. 2019
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Mnohé zasadacie miestnosti sú vybavené tabuľou, no tá môže mať aj modernú podobu inteligentného zariadenia. V tomto duchu predstavila spoločnosť Dell interaktívny dotykový 4K IPS monitor s uhlopriečkou 75 palcov, ktoré môže zefektívniť spoluprácu na pracovisku.

Interaktívny dotykový monitor Dell je vybavený 20 bodovým multidotykovým displejom InGlass, ktorý používateľom umožní simultánne zobrazenie viacerých pracovných obrazoviek na jednom paneli. Výrobca sľubuje citlivý dotykový displej s „prakticky nulovým oneskorením“, na ktorom sa dajú súčasne použiť prsty, dlane či digitálne perá.

Obrazovka by vďaka rozlíšeniu 4K a technológii IPS, ktorá zabezpečí široké pozorovacie uhly bez straty kvality zobrazenia, mal poskytnúť ostré písmo, grafiku aj obrázky, zatiaľ čo systém ComfortView znižuje vyžarovanie modrého svetla pre vyšší komfort používateľa. Povrch monitora je ošetrený proti odrážaniu svetla a vytváraniu šmúh.

75 palcový interaktívny dotykový 4K monitor Dell

Keďže firemní používatelia nebudú mať presne rovnakú výšku, výrobca zabudoval do interaktívnej tabule technológiu Drop Screen. Stlačením tlačidiel na boku sa tak monitor môže zdvihnúť alebo spustiť tak, aby vyhovoval výške konkrétneho používateľa. Konektivitu pre vzdialené pripojenie zabezpečia technológie RS232, RJ45 a HDMI CEC. A nechýbajú ani klasické porty HDMI, USB a vstupné a výstupné porty pre zvuk. Pre ušetrenie miesta môže byť monitor doplnený o voliteľný počítač optiPlex Micro PC.

Nový 75 palcový interaktívny dotykový 4K monitor Dell bude k dispozícii od apríla tohto roku za cenu 5 999,99 dolárov.

75 palcový interaktívny dotykový 4K monitor Dell

75 palcový interaktívny dotykový 4K monitor Dell