Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Najnovšie 3D tlačové pero 3Doodler Pro + cieli na kreatívnych profesionálov

Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
30. 10. 2020
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Odkedy spoločnosť WobbleWorks vytvorila inovatívne 3D tlačové pero 3Doodler, našiel si tento kreatívny nástroj mnoho priaznivcov, ktorí s ním vytvárali rôzne trojrozmerné objekty. Teraz výrobca predstavil model pre profesionálnych dizajnérov a umelcov, ktorí tak môžu naplno využiť svoju fantáziu pri vytváraní rôznych zaujímavých diel.

Nové 3D tlačové pero 3Doodler Pro + je zamerané na architektov, umelcov, dizajnérov a inžinierov, ktorí s ním môžu tlačiť objekty s použitím rôznych materiálov, vrátane bronzu, medi, dreva a nylonu, ako aj plastov PLA, ABS a FLEXY. To dáva týmto profesionálom príležitosť použiť 3D pero na vytváranie rôznych prototypov, doplnkov pre oblečenie, na výrobu pôsobivých umeleckých diel, či dokonca na opravu rozbitých predmetov vo svojom pracovnom prostredí.

3D tlačové pero 3Doodler Pro +.

Najnovšie pero je údajne až o 50 percent tenšie ako predchádzajúce modely výrobcu. Môže sa pochváliť robustnejším systémom s dvojitým pohonom, pričom ponúka presnú kontrolu nad teplotou a rýchlosťou tlače. Odnímateľná spodná strana umožňuje prístup k vnútorným častiam pera. 3Doodler Pro + sa dodáva so šiestimi baleniami materiálov, šiestimi vymeniteľnými tryskami na mieru. Pero je už dostupné za cenu 249,99 dolárov.

3D tlačové pero 3Doodler Pro +.

Na demonštráciu niektorých možností, keď sa pero 3Doodler Pro + vloží do talentovaných rúk, sa spoločnosť spojila s umelcami a dizajnérmi z celého sveta. Cieľom bolo vytvoriť niektoré ambiciózne diela založené na udalostiach z roku 2020, vrátane kolekcie, ktorá znázorňuje športovcov, ktorí sa pripravujú súťažiť na olympijských hrách v Tokiu v roku 2020, čo je udalosť, ktorá rovnako ako iné, bola odložená kvôli globálnej pandémii COVID-19.

Ukážka, čo všetko sa dá vytvoriť s novým 3D tlačovým perom 3Doodler Pro +.