Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Nespútaný štúdiový zvuk s bezdrôtovými slúchadlami od Audio Technica

Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
2. 11. 2018
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Spoločnosť Audio Technica sa rozhodla pridať variant s bezdrôtovou technológiu Bluetooth pre svoje štúdiové slúchadlá ATH-M50x, ktoré sú obľúbené u profesionálov aj náročnejších spotrebiteľov. Model ATH-M50xBT dokážu na jedno nabitie batérie vydržať až 40 hodín a používateľom poskytnú vysokokvalitný zážitok z počúvania hudby bez obmedzenia káblom.

Výrobca tvrdí, že nové štúdiové slúchadlá ATH-M50xBT majú rovnaké audio charakteristiky, rovnaké výnimočné magnety a meďou potiahnutý hliníkový vodič ako v populárnych káblových štúdiových slúchadlách ATH-M50x. Bezdrôtový variant je vybavený vlastnými 45 milimetrovými meničmi. Slúchadlá dosahujú frekvenčnú odozvu v rozsahu od 15 Hz do 28 kHz a používateľom sľubujú „vzrušujúci zážitok z bezdrôtového počúvania“ aj vďaka technológii Bluetooth 5.0 s podporou kodekov aptX a AAC.

Bezdrôtové štúdiové slúchadlá Audio Technica ATH-M50xBT.

Uzatvorený systém slúchadiel by používateľom mal poskytnúť určitý stupeň izoálácie od okolitých ruchov z vonkajšieho prostredia, no tieto slúchadlá nedisponujú žiadnou technológiou aktívneho potláčania takýchto ruchov. Otočné slúchadlá sa dajú sklopiť dovnútra o 90 stupňov pre lepšiu prenosnosť. Ovládanie na ľavom slúchadle umožní zapnutie / vypnutie, spárovanie so zariadením, prijatie hovorov alebo zapnutie služby digitálneho asistenta z pripojeného smartfónu. Niektoré z týchto ovládacích prvkov sú pritom dotykové.

Bezdrôtové štúdiové slúchadlá Audio Technica ATH-M50xBT.

Batéria v slúchadlách by mala na jedno nabitie vydržať až 40 hodín prehrávania, čo bohato postačí nielen profesionálom, ale i náročným spotrebiteľom. Ak sa počas počúvania batéria vybije, alebo používateľ sedí niekde v komforte svojej obývačky a nechce míňať batériu, môže k slúchadlám pripojiť dodávaný 1,8m audio kábel s mikrofónom.

Bezdrôtové štúdiové slúchadlá Audio Technica ATH-M50xBT.