Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Štúdiové slúchadlá do uší Astell&Kern Zero1 majú tri rôzne meniče

Štúdiové slúchadlá do uší Astell&Kern Zero1 majú tri rôzne meniče
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
20. 10. 2021
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Od roku 2013 spoločnosť Astell&Kern používa vo svojich špičkových prehrávačoch digitálneho zvuku viacero DAC prevodníkov na dosiahnutie lepšieho zvuku. Teraz sa vývojári rozhodli pre tento prístup aj v prípade nových monitorovacích slúchadiel do uší Zero1, ktoré sa môžu pochváliť až tromi rôznymi typmi meničov.

Prvým z trojice typov meničov v každom slúchadle je ten, ktorý je opísaný ako mikro obdĺžnikový planárny dynamický menič s robustnou a ľahkou membránou na minimalizáciu frekvenčných strát a vibračným panelom s vysoko polymérovou a tenkou kovovou vrstvou pre vysokofrekvenčnú čistotu. Potom existujú dva vyvážené meniče s kotvami elektrických cievok pre „krištáľovo čisté vokály so super nízkym skreslením“. A nakoniec, Astell&Kern používa 5,6-mm dynamický ovládač, ktorý sa stará o spodné frekvencie.

Štúdiové slúchadlá do uší Astell&Kern Zero1.

Spoločnosť Astell&Kern presne umiestnila každý z týchto meničov do špeciálne navrhnutých, 3D-tlačených akustických komôrok, aby odstránila akúkoľvek potenciálnu rezonanciu v zárodku pre prísľub stability výkonu. Celú túto pôsobivú technológiu zabalila do CNC obrábaného hliníkového krytu, ktorý dizajnovo zodpovedá štýlu prenosných hudobných prehrávačov tohto výrobcu.

Štúdiové slúchadlá do uší Astell&Kern Zero1.

Referenčné slúchadlá do uší Zero1 sa dodávajú s hi-fi postriebreným medeným káblom bez obsahu kyslíka, ktorý je zakončený 3,5 mm konektorom. Ak chce používateľ využiť vyvážený výkon, ktorý ponúkajú špičkové prehrávače Astell&Kern, za 4,4 mm PEP11 kábel si bude musieť priplatiť ďalších 130 dolárov.

Štúdiové slúchadlá do uší Astell&Kern Zero1.

Hybridné monitory do uší Astell&Kern Zero1 sa dajú predbežne objednať od 1. novembra za cenu 699 dolárov. Odhadovaný dátum vydania je 14. novembra. V balení bude päť párov silikónových koncoviek do uší a pár penových koncoviek do uší, ktoré pomáhajú zaistiť bezpečné uchytenie slúchadiel.