Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Xerox Workplace Solutions: Mobilita a zabezpečenie firemnej tlače

Xerox Workplace Solutions: Mobilita a zabezpečenie firemnej tlače
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
3. 8. 2018
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Mobilita a zabezpečenie dominujú dnešným pracoviskám a odpoveďou spoločnosti Xerox na tento trend sú nové riešenia, ktoré chránia ako dáta, tak aj zariadenia, a zároveň poskytujú vyššiu kontrolu nad výdavkami.

Xerox Workplace Solutions ponúka správu tlačového prostredia a mobility v dvoch verziách – v cloude a na vnútropodnikových serveroch. Xerox Workplace je vhodné pre spoločnosti, ktoré majú viac tlačiarní a multifunkčných zariadení. To prináša jednoduché pripojenie zamestnancov – bez akýchkoľvek kompromisov v oblasti pohodlia, bezpečnosti a finančnej dostupnosti.

„Aj kvôli GDPR mnoho firiem rieši, ako získať kontrolu nad svojimi dokumentami a výtlačkami, a to bez zbytočných investícií. Xerox Workplace Solutions sú cenovo dostupný mix jednoduchého nastavenia overovania užívateľov a zabezpečeného prístupu, pravidiel a reportingu, ktorý beží podľa potreby buď v cloude alebo na vnútrofiremnom serveri - a funguje z Windows, Linuxu, Macov,Chromebookov a aj z iOS a Android mobilov a tabletov,“ hovorí Ondřej Vltavský, produktový manažér XEROX, a dodáva, že je to tiež cesta, ako nájsť úspory vďaka sledovaniu nákladov.

„Xerox Workplace Solutions sú našou odpoveďou na súčasnú situáciu. Na trhu ponúkame bezpečnostné a mobilné funkcie a zároveň pomáhame zákazníkom zmenšovať náklady na tlač. Na trhu ponúkame bezpečnostné a mobilné funkcie a zároveň pomáhame zákazníkom zmenšovať náklady na tlač,“ hovorí Tracey Koziol, senior víceprezidentka z Workplace Solutions Business Group spoločnosti Xerox.

Xerox Workplace Solutions: Mobilita a zabezpečenie firemnej tlače

Funkcie so zameraním na zabezpečenie

 

Okrem možnosti tlačiť z akéhokoľvek mobilného zariadenia, prináša Xerox Workplace Solutions aj dve inovatívne bezpečnostné riešenia navrhnuté k ochrane prístupu k dátam, aj k samotnému zariadeniu:

● Zabezpečenie obsahu vylepšuje bezpečnostné procesy a prostredníctvom monitoringu tlače, kopírovania a skenovania chráni dáta. Firmám tak poskytuje dodatočný spôsob ochrany s automatickým upozorňovaním majiteľov obsahu, či administrátorov v prípade, že je citlivá informácia tlačená alebo zdieľaná. Táto funkcia je prínosná predovšetkým pre organizácie, ktoré pravidelne manipulujú s citlivými, či dôvernými informáciami.

● Sprístupnenie tlačiarne mobilným telefónom prináša výhody a úsporu nákladov tým, že umožňuje cez mobilné telefóny odomykať a overovať zariadenie Xerox AltaLink® a VersaLink®. Táto funkcia eliminuje nutnosť zaobstarania bezkontaktných kariet a drahých čítačiek. Užívatelia sa na svojom mobilnom telefóne overujú aplikáciou Xerox Print Portal a NFC, tie sú súčasťou užívateľského rozhrania ich zariadení. Väčšina mobilov môže k overovaniu použiť aj prečítanie QR kódu, ktorý sa zobrazí na displeji tlačiarní Xerox.

Ďalšími funkciami Xerox Workplace Solutions sú:

● Informačný panel umožňuje jednoduchšie používanie zariadení a riadenie nákladov cez zhromažďovanie štatistík sieťového disku na jednom mieste pre možné analýzy a monitoring.

● Je možné obmedziť prístup k zariadeniam či funkciám na užívateľskej či skupinovej úrovni a vylepšiť tak schopnosti kontroly nákladov. Administrátori môžu napríklad obmedziť prístup k tlačiarňam mimo pracovnej doby.

● Možnosť voľby tlače pri nižších nákladoch konvertovaním mobilných dokumentov na formát vhodný k tlači.

Dostupnosť a cena

 

Xerox Workplace Solutions je dostupný ihneď; pre cenovú ponuku kontaktujte obchodného zástupcu spoločnosti Xerox či spolupracujúceho distribútora.

(Zdroj: Tlačová správa Xerox)