Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

RackStation RS1219+ kombinuje škálovateľnosť úložiska a úsporu miesta

RackStation RS1219+ kombinuje škálovateľnosť úložiska a úsporu miesta
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
16. 8. 2018
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Spoločnosť Synology predstavila zariadenie RackStation RS1219+, úplne nový 8-šachtový NAS server veľkosti 2U ponúkajúci škálovateľnosť úložiska a podporu diskov SSD M.2, ktoré zabezpečujú mimoriadne navýšenie výkonu.

Vďaka kompaktnému dizajnu šasi sa zariadenie Synology RS1219+ zmestí do racku a je tak dokonalou voľbou pre malé až stredné podniky, ktoré chcú podporiť svoj rozvoj bez nutnosti značných investícií do budovania vlastného dátového centra.

Na začiatku podnikania sú celkové náklady na vlastníctvo veľmi dôležitým faktorom, s ktorými je nutné počítať. Zakúpené úložné riešenie musí byť nielen komplexné, ale aj hospodárne. Vďaka hĺbke 12 palcov sa zariadenie RS1219+ zmestí do racku a umožňuje tak podnikať aj v obmedzenom priestore bez nutnosti investícií do serverovne.

Synology RackStation RS1219+

„Sme si vedomí dopytu po vytváraní miniatúrnych dátových centier v obmedzenom priestore a to obzvlášť v prípade rastúcich firiem,“ hovorí Katarina Shao, produktová manažérka spoločnosti Synology Inc. „Kapacitu úložiska zariadenia RS1219+ je možné pripojením rozširovacej jednotky RX418 navýšiť až na 144 TB a tak ponúkne rastúcim firmám riešenie, ktoré porastie spolu s firmou. Pomocou medzipamäte tvorenej diskom M.2 SATA SSD s duálnou kartou adaptéru M.2 SSD v PCIe slote je možné zvýšiť výkon a znížiť latenciu zariadenia bez toho, aby bolo potrebné osadzovať predné priehradky na pevné disky.“

Zariadenie RS1219+ využíva systém DiskStation Manager, pokročilý a intuitívny operačný systém pre NAS zariadenia Synology – ponúka kvalitné aplikácie zvyšujúce zabezpečenie dát a produktivitu práce.

Synology RackStation RS1219+

(Zdroj: Tlačová správa Synology)