Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

ThinkShield: Kompletné bezpečnostné riešenie, ktoré ochráni vašu firmu

ThinkShield: Kompletné bezpečnostné riešenie, ktoré ochráni vašu firmu
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
14. 9. 2018
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Počas minulého roka došlo k najväčšiemu úniku údajov; šlo o neuveriteľných 2,6 miliard záznamov. Spoločnosti potrebujú bezpečné zariadenia, ktoré ochránia ich citlivé informácie a zabezpečia im ochranu údajov pred online hrozbami. Podľa spoločnosti CVEDetails.com, zaznamenalo Lenovo v prvej polovici roka 2018 o 99% menej hrozieb ako hlavní konkurenti. Zákazníci a podniky môžu profitovať vďaka ThinkShield od Lenova, revolučnému prístupu k zabezpečeniu zariadení počas ich celej životnosti.

ThinkShield zabezpečuje zariadenia počas celej svojej životnosti

 

- Zo zabezpečeného vývoja BIOSu a firmvéru až na funkcie, ako sú zabezpečenie obrazovky technológiou ThinkPad Privacy Guard a krytky kamier pre notebooky uvedené firmou Lenovo ako prvou na trhu, spoločnosť Lenovo vytvára ochranu svojich produktov.

- Bezpečnosť nekončí len s dizajnom: Lenovo má jedinečnú kontrolu nad svojim globálnym dodávateľským reťazcom a stanovuje prísne bezpečnostné štandardy a pravidlá pre svoje výrobné podniky.

- Strategické partnerstvo Lenovo s Intel® umožnilo zosúladenie s dodávateľským reťazcom Intel Transparent, ktorý umožňuje zákazníkom nájsť zdroj každého komponentu svojho nového systému.

- Spoločnosť Lenovo dohliada na bezpečnosť dodávateľov, ktorí vytvárajú inteligentné súčasti a zabezpečuje, aby boli v súlade s prísnymi pravidlami a osvedčenými postupmi programu dôveryhodných dodávateľov. Pre ešte vyššiu transparentnosť môžu inžinieri kvality spoločnosti Lenovo kedykoľvek overiť dodávateľov.

ThinkShield chráni identitu a poverenia používateľov

 

- Zakladajúci člen spoločnosti FIDO®, spoločnosť Lenovo ponúka prvé a jediné autentifikátory certifikované spoločnosťou FIDO® a technológiu odtlačkov prstov na čipoch, čím spoločnostiam poskytuje bezpečnejšie a jednoduchšie spôsoby ochrany ich zamestnancov.

- Špičková úroveň integrácie s technológiou Intel Authentication – obsahuje až 7 overovacích faktorov – ponúka väčšiu bezpečnosť a flexibilitu než dodávatelia poskytujúci menej autentifikačných metód.

- Inteligentná ochrana USB priamo v BIOSe umožňuje profesionálom v oblasti IT nakonfigurovať USB porty tak, aby reagovali iba na určité klávesnice a ukazovacie zariadenia, vďaka čomu sú počítače zamestnancov bezpečnejšie.

ThinkShield chráni používateľov online

 

- Lenovo WiFi Security, v spolupráci s Coronet, detekuje hrozby a upozorní užívateľov, ak sa pokúsia o pripojenie k nebezpečným bezdrôtovým sieťam.

- Technológia BUFFERZONE®3 izoluje online hrozby skôr ako infikujú celú organizáciu.

- Lenovo Endpoint Management, vyvinutá v spolupráci s MobileIron®, poskytuje bezpečný a jednoduchý spôsob ako zjednotiť cloud a bezpečnosť koncového bodu naprieč viacerými zariadeniami.

ThinkShield chráni používateľské dáta

 

- Technológia Absolute® persistence poskytuje IT administrátorom spoľahlivé obojsmerné pripojenie na všetky svoje zariadenia, aby mohli zabezpečiť koncové body, posúdiť riziko, vzdialene vykonávať bezpečnostné opatrenia na zariadeniach zamestnancov a reagovať na bezpečnostné incidenty.

- Keď zariadenie dosiahne koniec svojej životnosti, spoločnosť Lenovo uchová v bezpečí potenciálne citlivé údaje prostredníctvom mazania diskov a bezpečnej recyklácie dielov.

- Lenovo ponúka platenú službu Keep Your Drive, ktorá zaisťuje, že citlivá informácia nikdy neopustí ruky zákazníka.

Viac informácií na: http://www.lenovo.com/ThinkShield.

Ilustračné foto (Zdroj: Lenovo).

(Zdroj: Tlačová správa Lenovo)