Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Synology prináša rad SSD diskov s vysokým výkonom a spoľahlivosťou

Synology prináša rad SSD diskov s vysokým výkonom a spoľahlivosťou
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
15. 6. 2020
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Spoločnosť Synology predstavuje rad produktov SSD určených pre stále náročnejšie pracovné prostredie virtualizácií, databázových úložísk s vysokým objemom prevádzky a projektov s AI a HPC.

Do radu SSD diskov Synology patria po novom disky 2.5” SATA, M.2 2280 a M.2 22110, ponúkajúce konzistentný výkon s nízkou latenciou vstupu/výstupu. Tento produktový rad, ktorý dopĺňa existujúce NAS riešenia Synology, prešiel náročným testovaním a umožňuje zákazníkom nasadiť plne overené a spoľahlivé riešenie.

„Dátové úložisko, bez ohľadu na to, či ide o miestnu alebo hybridnú cloudovú infraštruktúru, je dnes základnou súčasťou akéhokoľvek podnikania. Požiadavky na výkon a nízku latenciu v moderných nasadeniach posunuli trendy smerom k hybridným dátovým poliam a poliam skladajúcich sa výlučne z SSD úložísk,“ uviedol Hewitt Lee, riaditeľ skupiny pre správu produktov v spoločnosti Synology.

„Používanie medzipamäte SSD vzrástlo v roku 2019 až 2,4-násobne a celkový počet nasadených SSD diskov vzrástol o 53 %. Naši zákazníci požadujú spoľahlivejšie disky, ktoré dokážu v našich systémoch ponúknuť konzistentnejší výkon v porovnaní s tým, ktorý je k dispozícii na aktuálnom trhu. SSD disky nášho nového radu boli navrhnuté tak, aby tieto požiadavky nie len spĺňali, ale prekračovali, čo sme overili tisícami hodín záťažových testov v našich systémoch.“


SSD disky radu Synology SAT5200 SATA

 

Zabezpečia spoľahlivé zrýchlenie vašich pracovných záťaží vďaka výkonu, ktorý je špičkou vo svojej triede. Disky radu SAT5200 ponúkajú cez 95 000/65 000 náhodných čítaní/zápisov IOPS 4K s minimálnym poklesom výkonu v priebehu životnosti disku. Disky radu SAT5200 obsahujú ochranu pred výpadkom napájania a komplexnú ochranu dát, ktoré zvyšujú ich odolnosť a minimalizujú výpadky služieb v dôsledku poškodenia dát. Disky radu SAT5200 sú dimenzované na 1,3 zápisu svojej kapacity na každý deň svojej životnosti (DWPD) pri podnikovej pracovnej záťaži JESD219A a sú určené pre do zmiešaného prostredia.

SSD disky radu Synology SNV3400, SNV3500 NVMe

 

Zrýchlenie existujúcich fondov úložísk z pevných diskov pomocou radu SNV NVMe optimalizovaných pre nízku latenciu a výkon v náhodných zápisoch. Disky radu Synology SNV sú navrhnuté pre konzistentnú prevádzku pri hodnotách cez 40 000 IOPS pri dlhodobých pracovných záťažiach náhodných zápisov. Disky SNV3400 a SNV3500 sú dimenzované na 0,68 zápisov svojej kapacity na každý deň svojej životnosti (DWPD) pri podnikovej pracovnej záťaži JESD219A.

Synology M2D20 a E10M20-T1

 

Nové adaptéry Synology M.2, navrhnuté pre zvýšenie vstupno-výstupného výkonu a zrýchlenie prostredia úložiska umožňujú existujúcim zákazníkom spoločnosti Synology plne využiť odolnosť a výkon podnikovej triedy diskov NVMe SSD radu SNV3000. Adaptér E10M20-T1 je určený špeciálne pre používateľov, ktorí potrebujú súčasne rozšíriť úložisko i výkon prevádzky siete pridaním portu 10GbE RJ-45. Adaptér E10M20-T1 ďalej podporuje multi-gigabitové (5/2,5GbE) štandardy, ktoré umožňujú upgradovať prostredie domácej alebo kancelárskej siete za prijateľnú cenu.

Navrhnuté pre NAS zariadenia Synology

 

Integrácia so systémom Synology DiskStation Manager (DSM) umožňuje predpovedať životnosť podľa skutočných pracovných záťaží a ponúka presné odhady, takže správcovia systému už nie sú odkázaní iba na odhady. Komplexné overovacie testy zaručujú maximálnu a dlhodobú spoľahlivosť.

Dostupnosť

 

Disky Synology a prídavné karty budú čoskoro dostupné prostredníctvom partnerov riešení a distribučných sietí spoločnosti Synology.