Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Synology predstavuje najnovšie zariadenie DS220+

Synology predstavuje najnovšie zariadenie DS220+
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
27. 7. 2020
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Spoločnosť Synology oznámila dostupnosť úložného systému DS220+, ideálneho štartovacieho bodu pre mnoho domácností a malých firiem, ktoré chcú začať so zjednotením a ochranou svojich dát.

DS220+ v skratke

• O 97% rýchlejšia odozva na webové stránky *

• O 17% rýchlejšie výpočtové úlohy *

• Až 32 TB hrubej úložnej kapacity

• Duálne porty 1GbE

Synology DS220+

Dostupnosť

Model DS220+ je už dostupný u predajcov a európskych partnerov spoločnosti Synology, čím sa pridáva k zvyšku série 20.

* Údaje o výkone sú založené na priemernom percentuálnom zlepšení DS220+ v porovnaní s jeho predchodcom na základe testov v laboratóriách Synology. Zlepšenie odozvy je merané pomocou efektivity odozvy Web PHP a zlepšenie výpočtového výkonu je merané pomocou súborového indexovania v Synology Drive a indexovania fotografií v Synology Moments. Výkon sa môže líšiť v závislosti na prostredí, spôsobe používania a konfigurácii.

Synology DS220+

Stručne o spoločnosti Synology

Spoločnosť Synology dodáva úložiská pripojené k sieti, riešenia IP monitoringu a sieťové vybavenie, ktoré mení spôsob ako používatelia spravujú dáta, vykonávajú dohľad a spravujú siete v dobe cloudu. Vďaka plnému využitiu najnovších technológií spoločnosť Synology uľahčuje používateľom centralizáciu, ukladanie a zálohovanie dát, zdieľanie súborov na cestách, implementáciu profesionálnych monitorovacích systémov a správu siete spoľahlivým a cenovo dostupným spôsobom. Spoločnosť Synology usiluje o to, aby dodávala produkty s pokročilými funkciami a poskytovala zákazníkom špičkové služby.

Synology DS220+

(Zdroj: Tlačová správa Synology)