Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Sony má tri nové modely slúchadiel s adaptívnym potláčaním ruchov

Sony má tri nové modely slúchadiel s adaptívnym potláčaním ruchov
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
31. 8. 2017
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Spoločnosť Sony pokračuje v úspešnom trende, ktorý nastavila so svojimi minuloročnými slúchadlami MDR-1000X s technológiou potláčania okolitých ruchov. Na tohtoročnej výstave IFA boli predstavené tri nové typy modelov slúchadiel, ktoré sa môžu pochváliť adaptívnou technológiou pre potláčanie ruchov.

Do novej trojice patria klasické slúchadlá WH-1000XM2, slúchadlá pre nosenie na krku WI-1000X a prvý bezdrôtový model slúchadiel WF-1000X. Každý model dostal do výbavy technológiu pre potláčanie okolitých ruchov priamo z dielne japonskej Sony, ktorá je v tejto oblasti na špici.

Spoločnosť Sony predstavila tri nové slúchadlá s adaptívnym potláčaním okolitých ruchov

Slúchadlá Sony WH-1000XM2

Slúchadlá sú tiež vybavené inovatívnou technológiou „Adaptive Sound Control“, ktorá dokáže rozpoznať čo používateľ v daný moment robí a podľa toho automaticky aktivuje alebo deaktivuje funkciu potlačenia ruchov, v závislosti od konkrétnej situácie. Napríklad počas čakania na letisku sa prehrávaná hudba stlmí, ak z reproduktorov zaznie dôležitý oznam. Používatelia majú na výber jeden z troch režimov, takže nemusia upravovať hlasitosť a môžu sa kedykoľvek naplno ponoriť do kvalitného zvuku.

Slúchadlá Sony WF-1000X

Slúchadlá Sony WI-1000X

Okrem toho Sony predstavila aj nové slúchadlá h.ear, ktoré sa dodávajú v množstve nových farieb, ktoré zodpovedajú každému životnému štýlu nositeľa. Farby sa tiež zhodujú s najnovšími produktmi Sony Xperia a Walkman, vďaka čomu vniká množstvo pútavých farebných kombinácií.

Slúchadlá Sony h.ear

Slúchadlá Sony h.ear