Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Stringify pospája všetko inteligentné do jednej aplikácie

Stringify pospája všetko inteligentné do jednej aplikácie
Autor:
Rastislav Blažek
Zverejnené:
1. 5. 2018
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Keďže sa za posledné roky priam vrece roztrhlo s inteligentnými zariadeniami, život sa nám mal zjednodušiť. Celkom to však nedopadlo podľa predstáv. Každé inteligentné zariadenie má „len“ jednoduchú aplikáciu, s ktorou ho ovládate. Ak však je zariadení viacero, tak máte smartfón zaplnený, že už ani neviete, ktorá aplikácia je k čomu. To viedlo tvorcov zo Stringify k vytvoreniu jednej aplikácie, ktorá združí ostatné.

Teraz vám teda stačí si nainštalovať Stringify a v rámci rozhrania tejto aplikácie budete mať zhrnuté všetky zariadenia a aplikácie, ktoré slúžia na takzvaný „smart life“. No ono aj naďalej vyzerá, že sa všetko hodilo do jedného mechu, z ktorého to potom aj tak musíte vybrať. Tu však nastupuje inovatívnosť tvorcov a vytvorili takzvané „flows“, čo sú akoby série aplikácií a zariadení zladených dokopy svojím účelom.

V rámci rozhrania aplikácie Stringify budete mať zhrnuté všetky zariadenia a aplikácie, ktoré slúžia na takzvaný "smart life".

Tak napríklad flow s názvom Drive má pod sebou aplikácie súvisiace s jazdou v aute. A keď už sa teda rozhodnete pre Drive, tak vám Stringify dá na výber z kombinácií, ktoré sa vám najviac hodia pre vaše dennodenné potreby a nezahlcuje vás rôznymi pseudo prospešnými aplikáciami. To isté si viete nastaviť pre Smart Home riešenia, či váš Fitnes program a desiatky ďalších.

Tak napríklad flow s názvom Drive má pod sebou aplikácie súvisiace s jazdou v aute. A keď už sa teda rozhodnete pre Drive, tak vám Stringify dá na výber z kombinácií, ktoré sa vám najviac hodia pre vaše dennodenné potreby a nezahlcuje vás rôznymi pseudo prospešnými aplikáciami.

Springify jednoducho skombinuje zariadenia a aplikácie v smartfóne tak, že pre vás budú fungovať ako jedna aplikácia. Aplikácie a zariadenia majú život zjednodušovať a nie zahlcovať a povedzme si, koľko aplikácií sme jednoducho odmietli s vedomím, že ich aj tak nebudeme používať. No jedinou zlou správou je, že aplikácia je zatiaľ určená iba pre iPhone a nie pre u nás tak rozšírené Androidy.

Springify jednoducho skombinuje zariadenia a aplikácie v smartfóne tak, že pre vás budú fungovať ako jedna aplikácia.