Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Telekom zaradil do ponuky Magia množstvo nového obsahu

Telekom zaradil do ponuky Magia množstvo nového obsahu
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
31. 5. 2018
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Telekom po predstavení nového exkluzívneho hudobno - dokumentárneho kanálu Folklorika priniesol pre používateľov Magio televízie niekoľko ďalších noviniek. Od 31. mája rozšíril základný balík, do ponuky zaradil úplne nové kanály a opäť obohatil aj ponuku HD obsahu.

Nové kanály v základe

 

Do základného balíka v Magio IPTV pribudlo množstvo prevažne spravodajských a zahraničných kanálov, ktoré boli doteraz dostupné v prémiových balíčkoch. Diváci tak získali stanice Bloomberg, BBC World News, TVP Info, Rai news, France 24, France 24, Russia Today, ORF1, PRO 7 a Deutsche Welle.

Úplne nové kanály v ponuke

 

Do ponuky pribudlo aj niekoľko úplne nových kanálov, väčšina z nich dokonca už do základného balíka. Zákazníci IPTV tak bezplatne získali kanály TV Noe, hudobný kanál TV Rebel a v piatok pribudne aj už avizovaný exkluzívny hudobno-dokumentárny kanál Folklorika. Ten rozšíri aj ponuku satelitnej televízie Magio Sat, do ktorej pribudol aj maďarský kanál M3 (Maďarský balíček Extra).

Cartoon Network aj pre nižšie balíky a detské kanály dočasne zadarmo

 

Telekom si ešte pred Medzinárodným dňom detí prichystal prekvapenie aj pre najmladších divákov. Obľúbený kanál Cartoon Network získali aj zákazníci s nižšími balíkmi. V IPTV sa natrvalo presunul z XL balíka do voliteľného balíčka Hudobný a detský, zákazníci Magio Sat ho nájdu už v balíku L.

Celý jún budú môcť navyše zákazníci Magia v rámci špeciálnej akcie bezplatne sledovať kanály Ťuki TV, Nick Jr, Megamax a Duck TV, na satelite to budú stanice Nick Jr a Ťuki TV.

V ponuke Magio Sat Telekom zároveň vymenil SD verziu kanálu Ťuki TV za jeho HD variant.

„Pridávame tri jasne vyprofilované tematické kanály TV Rebel s pravou rockovou muzikou, TV Noe špecializujúci sa na predovšetkým na kresťanského diváka, avšak ponúka aj vzdelávacie programy z oblasti histórie a prírodných vied. No a samozrejme náš nový klenot, dokumentárno-hudobný kanál TV Folkorika zameraný na folklór na naše tradície. Keďže máme pred sebou Medzinárodný deň detí, tak našim najmenším divákom sprístupníme všetky detské kanály z balíka XL a zároveň kanál Cartoon Network presúvame z XL do nižšieho balíčka natrvalo v IPTV a aj na satelite,“ okomentoval aktuálne zmeny v ponuke manažér vývoja televíznych služieb Telekomu Andrej Miklánek.

(Zdroj: Tlačová správa Slovak Telekom)