Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Cyclo 210: Intuitívny a kreatívny cyklopočítač, ktorý vás prekvapí

Cyclo 210: Intuitívny a kreatívny cyklopočítač, ktorý vás prekvapí
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
22. 8. 2018
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Moderné cyklistické počítače sú pre mnohých cyklistov určite užitočnými zariadeniami, ktoré poslúžia nielen pre sledovanie rýchlosti a výkonu, no niektoré tiež pomáhajú s navigáciou po menej známych trasách. Nový cyklopočítač Mio Cyclo 210 si však prináša aj ďalšiu funkciu, ktorá vám pomôže oživiť vaše staré zabehnuté trasy.

Vodotesné zariadenie Mio Cyclo 210 je poháňané procesorom ARM Cortex-A7. Výdrž batérie na jedno nabitie je udávaná na 10 hodín. Na svojej 3,5 palcovej farebnej dotykovej obrazovke zobrazuje tento cyklopočítač kompletné mapy ciest a cyklistických chodníkov po celej Európe. Nie je známe, či sa už aj tak bohatá databáza dá rozšíriť aj o predinštalované mapy pre iné regióny.

Cyklistický počítač Mio Cyclo 210 samozrejme ponúka aj základné funkcie, ako sú smerové navigačné pokyny, zaznamenáva a zobrazuje rýchlosť, vzdialenosť do cieľa, prejdenú trasu, nadmorskú výšku a spálené kalórie. Používatelia si môžu prezerať a aj zdieľať namerané údaje o jazde prostredníctvom sprievodnej aplikácie pre stolné počítače. Dáta sa dajú nahrať aj do bežeckej a cyklistickej aplikácie Strava.

Cyklistický počítač Mio Cyclo 210 zobrazuje kompletné mapy ciest a cyklistických chodníkov po celej Európe.

Mimoriadne zaujímavou funkciou nového cyklopočítača je funkcia s názvom Surprise Me. Tá je prevzatá z vyšších modelov Cyclo od spoločnosti Mio a používateľov prekvapí alternatívami k bežne používaným cyklistickým trasám. Používatelia začnú na svojom zvyčajnom mieste odchodu a do cyklopočítača zadajú cieľové miesto, vzdialenosť, ktorú chcú prejsť a / alebo čas, ktorý má jazda približne trvať. Cyclo 210 im potom na základe týchto parametrov ponúkne tri cyklistické trasy, takže jazdec neupadne do stereotypu.

Nový cyklistický počítač Mio Cyclo 210 je k dispozícii na stránkach výrobcu za cenu 189,99 libier (asi 212 EUR).

Zaujímavá funkcia Surprise Me používateľov prekvapí alternatívami k bežne používaným cyklistickým trasám.