Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Luxusný reproduktor s hlasovým asistentom stojí viac ako 600 euro!

Luxusný reproduktor s hlasovým asistentom stojí viac ako 600 euro!
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
30. 8. 2018
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Spoločnosť Harman Kardon uviedla svoj nový inteligentný reproduktor Citation 500, ktorý podporuje digitálneho hlasového asistenta Google Assistant. Na trhu je síce viacero rôznych reproduktorov s touto funkciou, no Citation 500 svojimi parametrami a prémiovým prevedením cieli skôr na majetnejších používateľov, ktorým nevadí ani privysoká cenovka.

Reproduktor Citation 500 je obalený šedou alebo čiernou tkaninou z vlny. Tento stereo reproduktor dokáže dosiahnuť výkon až 200 wattov a podporuje prehrávanie streamovaného audia vo vysokom rozlíšení 24 bit / 96 kHz. K ručnému ovládaniu poslúži plne farebný dotykový LCD panel, ktorý je umiestnený v hornej časti reproduktora.

Inteligentný reproduktor Harman Kardon Citation 500.

No vďaka integrácii podpory digitálneho asistenta Google Assistant sa používateľ panela ani nemusí dotknúť. Stačí jednoducho použiť svoj hlas a požiadať o prehranie obľúbenej hudby, ktorá môže byť streamovaná priamo z bezdrôtovo pripojeného smartfónu. Vďaka hlasovému ovládaniu sa reproduktor dá použiť aj ako ovládač inteligentných zariadení v domácnosti, ako sú svetlá či termostat.

Nový reproduktor Citation 500 z dielne spoločnosti Harman Kardon bol predvedený na prebiehajúcej výstave IFA 2018 v nemeckom Berlíne. Dostupný by mal byť koncom septembra, no keďže ho výrobca prezentuje ako „luxusné audio zariadenie“, treba si pripraviť 649 EUR. To z neho robí jeden z najdrahších reproduktorov s digitálnym asistentom na trhu.

Inteligentný reproduktor Harman Kardon Citation 500.