Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Lenovo počas TechLife ' 18 odhalilo nové inteligentné zariadenia

Lenovo počas TechLife ' 18 odhalilo nové inteligentné zariadenia
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
31. 8. 2018
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Na výročnom podujatí Tech Life predstavilo Lenovo rad nových inteligentných notebookov, smart home a AR zariadení. Spoločnosť chce tak pokračovať vo svojom záväzku transformovať technológie a používateľskú skúsenosť, zjednodušovať používanie zariadení, robiť ich pútavejšími a produktívnejšími pre spotrebiteľov.

Víziu inteligentnej domácnosti robíme realitou

 

Lenovo Smart Home Essentials je nová rodina pripojených zariadení, ktoré ponúkajú jednoduchý, one-stop shop pre múdrejší, inteligentnejší domov. Riešením dnešnej roztrieštenej ponuky smart zariadení je Lenovo rodina pripojených doplnkov - a nedávno predstavený Lenovo Smart Display – čo je znamením, že ekosystém multiplatformovej umelej inteligencie a ambície v kategórii inteligentná domácnosť narastajú.

Lenovo Link App slúži ako centralizované kontrolné centrum pre nastavenie a správu všetkých zariadení, na rozdiel od jednotlivých aplikácií pre každé zariadenie. Používatelia môžu ovládať špecifické skupiny zariadení naraz alebo ich naprogramovať, aby sa určité akcie vykonávali v konkrétnom čase počas dňa. Lenovo Smart Home Essentials nielenže spolupracuje s nástrojmi Google Assistant a Amazon Alexa, ale používatelia si budú môcť ľahko nastaviť, naprogramovať a kontrolovať rôzne aspekty domova len prostredníctvom hlasu vďaka ovládaciemu hubu Lenovo Smart Display.

Lenovo Smart Home Essentials zahŕňa:

● Lenovo Smart Plug – malé zariadenie jednoduché na použitie, ktoré môže byť zapojené do akejkoľvek zásuvky, umožňujúce užívateľom ovládať akékoľvek kompatibilné zariadenie, ktoré je doň zapojené.

● Lenovo Smart Camera – inteligentná bezpečnostná kamera, ktorá vám umožní sledovať živé video zábery v dome - a to aj v noci - cez infračervené nočné videnie. Vstavaný mikrofón a reproduktor umožňujú obojsmernú audio komunikáciu.

● Lenovo Smart Bulb - inteligentná žiarovka, ktorá umožňuje používateľom plánovať a prispôsobovať osvetlenie na diaľku - úpravu teploty farieb a stlmenie jasu, alebo zapnutie a vypnutie odkiaľkoľvek a kedykoľvek prostredníctvom aplikácie Lenovo Link.

Produkty Lenovo Smart Essentials budú k dispozícii od novembra v USA a očakáva sa, že sa rozšíria aj na ďalšie trhy vrátane regiónov EMEA a Austrálie. Lenovo Smart Display bude k dispozícii v Austrálii a Spojenom kráľovstve od 9. októbra.

Lenovo Smart Home Essentials.

To najlepšie z inovácií a dizajnu sa spojilo v novej rade notebookov New Yoga

 

Prémiové portfólio notebookov ponúka najvyššiu kvalitu remeselnej zručnosti, zmysluplné inovácie a intenzívnu zábavu pre používateľov na cestách, ktorí očakávajú silný a svižný výkon. Napájaný procesormi Intel Core ôsmej generácie, Yoga C930 je vlajkovou loďou 2v1 notebookov s Windows 10, ktorá sa pýši unikátnou lištou Rotating Sound Bar, aká tu ešte nebola, s technológiou Dolby Atmos Speaker System - reproduktormi navrhnutými na mieru

tak, aby prinášali prelomový pohyblivý zvuk. Taktiež podporuje technológiu Dolby Vision HDR, ktorá zmení vašu zábavu s ultra-jemným zobrazovaním. Yoga C930 má aj vysúvateľné pero, ktoré sa nabíja vo svojej priehradke a poskytuje intuitívnejšiu produktivitu. Diaľkové mikrofóny na Yoga C930 umožňujú Cortane a Alexe rozpoznať hlasové povely od vzdialenosti až štyroch metrov, a to aj v pohotovostnom režime.

Nový Yoga Book C930 je prvým notebookom s duálnym monitorom s E Ink, ktorý prepisuje pravidlá prenosnej produktivity. Všestranný monitor E Ink sa jedným dotykom zmení na dynamickú a prispôsobiteľnú klávesnicu s podporou viacerých jazykov, digitálnu podložku na zapisovanie alebo kreslenie či dokonca E čítačku. Všetko toto v spojení s Windows 10, silou procesorov Intel Core v ultratenkom a ultraľahkom dizajne s dlhou výdržou batérie.

Yoga C930 by na Slovensko mala prísť v októbri a Yoga Book C930 v novembri s počiatočnou cenou 1 399 Eur s DPH a 1 499 Eur s DPH v uvedenom poradí.

Lenovo Yoga C930.

Turbo nabitá produktivita s novým ThinkPad X1 Extreme

 

Nový, štíhly a štýlový Lenovo ThinkPad X1 Extreme umožní používateľom zvládať s nadhľadom náročné úlohy vďaka diskrétnej grafike NVIDIA GeForce a najnovšiemu procesoru Intel Core ôsmej generácie, s integrovaným modulom s integrovaným Gigabit Wi-Fi vrátane Core i9.

Podpora viacerých monitorov umožňuje multitasking a technológia RapidCharge nabije batériu až na 80 percent len za 60 minút. Jeho 4K, so 100 percentným farebným gamutom Adobe RGB displejom a s dokonalým zvukom Dolby Vision HDR a Dolby Atmos, nastavujú vysoký štandard pre vytváranie obsahu alebo spotrebu na tomto zariadení. Inovatívne bezpečnostné funkcie zahŕňajú kryt fotoaparátu ThinkShutter, rozpoznávanie tváre Windows Hello a dotykovú čítačku odtlačkov prstov.

ThinkPad X1 Extreme by sa mal na slovenskom trhu objaviť v polovici septembra. Počiatočná cena zatiaľ nebola stanovená.

Lenovo ThinkPad X1 Extreme.

Ďalšie predstavené nové produkty Lenovo

● Yoga S730 – prémiový notebook navrhnutý pre ultra-prenosnosť a výkon, nová Yoga S730 ponúka až 10 hodín výdrže batérie, rýchle nabíjanie, Dolby Vision, reproduktorový systém Dolby Atmos, najnovší procesor ôsmej generácie Intel Core i7. Na Slovensku bude dostupný v novembri s počiatočnou cenou 1 019 Eur s DPH.

● Lenovo Chromebook C330 – najnovšie zariadenie pre multimediálny obsah vo vysokom rozlíšení. Lenovo Chromebook C330 je vybavený 10-bodovým dotykovým IPS monitorom pre jednoduché prezeranie obsahu v móde stan, tablet, stojan alebo notebook. Poskytuje automatické aktualizácie na ochranu používateľov pred najnovším škodlivým softvérom a súčasne vďaka výkonným výpočtom s integrovanou grafikou a pamäťou eMMC, poskytuje rýchly a ľahko použiteľný každodenný výkon – to všetko s výdržou viac ako 10 hodín. V regióne EMEA bude dostupný v novembri s počiatočnou cenou 349 Eur s DPH.

● Lenovo Chromebook S330 - s dotykovým IPS displejom s anti-glare technológiou, ktorý je takmer bezrámikový pre pohodlnejšie potešenie z multimediálneho obsahu je Lenovo Chromebook S330 navrhnutý tak, aby bol vždy aktuálny. Je vybavený pamäťou LPDDR3, 100 GB ukladacieho priestoru v cloude a úložiskom eMMC pre rýchly štart a multitasking. V EMEA regióne bude dostupný v novembri s počiatočnou cenou 279 Eur s DPH.

● Lenovo L27m monitor - 27-palcový Full HD, takmer bezrámikový širokouhlý monitor, ktorý posilní vaše zariadenia, zníži neporiadok z káblov a zároveň sprístupní rýchle, jednoduché prenosy dát a pripojenia cez jediný kábel7 so všestranným USB konektorom typu C. Na Slovensku bude dostupný od konca októbra, počiatočná cena zatiaľ nebola stanovená.

Lenovo Chromebook C330.

● Notebook Lenovo Legion Y530 s upgradom NVIDIA GeForce GTX 1060 – tenký a elegantný pre hráčov v pohybe. Tento vysoko výkonný herný notebook je teraz ešte výkonnejší s grafikou NVIDIA GeForce GTX 1060 GPU. Na Slovensku bude dostupný v októbri s počiatočnou cenou 1 299 Eur s DPH.

● Lenovo Legion T730 a C730 poskočili o úroveň vyššie - Lenovo Legion T730, veža pripravená na virtuálnu realitu a kompaktné Lenovo Legion C730 výrazne zvýšili svoj výkon so sledovaním hier v reálnom čase a výkonnou AI vylepšenou grafikou s najnovšími grafickými kartami až do NVIDIA GeForce RTX 2070, RTX 2080 a RTX 2080 Ti. Lenovo Legion T730 je 28-litrová výkonná stanica v rafinovanom šasi s transparentným bočným panelom, ktorý odhaľuje súbor prispôsobiteľných RGB svetiel, zatiaľ čo miesto šetriaci Lenovo Legion C730 je oslnivá 19-litrová kocka plná pretaktovaných komponentov. Oba naďalej ponúkajú až procesory Intel Core i7 8.generácie pre neuveriteľný herný výkon. Lenovo Legion T730 s GeForce RTX 2070 bude dostupný na Slovensku koncom novembra s počiatočnou cenou 1 999 Eur s DPH a počiatočná cena pre Lenovo Legion T730 s GeForce RTX 2080 bude €2 699 s DPH. Cena Lenovo Legion C730 s GeForce RTX 2070 sa začína na 1 999 Eur s DPH a s GeForce RTX 2080 na 2 699 Eur s DPH, na Slovensku k dispozícii od konca novembra.

● Batoh Lenovo Legion 15, 6 "Recon Gaming Backpack - určený pre hráčov. Jeho elegantný a priestranný tvar ponúka odolnú ochranu pre notebooky, herné doplnky a mnoho ďalšieho. Vyrobený je z vysoko odolného a vode odpudivého materiálu s priedušnými vypchávkami pre väčšie pohodlie.

Lenovo Legion Y530, C730 a T730.

(Zdroj: Tlačová správa Lenovo)