Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Optoma P1 v sebe spája 4K projektor a výkonný soundbar

Optoma P1 v sebe spája 4K projektor a výkonný soundbar
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
9. 1. 2019
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Spoločnosť Optoma sa rozhodla uľahčiť nastavenie domáceho kina tak, že jednoducho zlúčila projektor a soundbar do jediného zariadenia. Vznikol tak 4K projektor Optoma P1 Smart 4K UHD Laser Cinema, ktorý zabezpečí kvalitný obraz aj zvuk.

Projektor Optoma P1 Smart 4K UHD Laser Cinema je založený na laserovej projekčnej jednotke so svetelnosťou 3 000 lúmenov, ktorá dokáže premietať obraz s 8,3 miliónmi pixlov na plátno alebo stenu. Projektor sa dá umiestniť len niekoľko centimetrov od projekčnej plochy, na ktorú dokáže premietnuť obraz s uhlopriečkou 120 palcov. O živé farby a ostrý kontrast sa postarajú technológie HDR10 a Hybrid Log-Gamma.

Projektor Optoma P1 Smart 4K UHD Laser Cinema

Spoločnosť Optoma koncom roku 2014 získala audio značku NuForce, takže s rozhodovaním o zvukovom hardvéri to mala jednoduché a všetko sa upieklo v domácej kuchyni. Soundbar NuForce v projektore je zložený z jednotlivých basových reproduktorov a hliníkových meničov s plným rozsahom, ktoré sú umiestnené v izolovaných krytoch. Soundbar sľubuje hlboký zvukový zážitok so širokou frekvenčnou odozvou a kryštálovým zvukom, o ktoré sa postarajú technológie dekódovania Dolby Digital, Dolby Digital Plus a DTS.

Projektor Optoma P1 Smart 4K UHD Laser Cinema

Projektor sa tiež môže prostredníctvom podpory IFTTT zapojiť do inteligentného ekosystému v modernej domácnosti a prináša tak aj podporu pre hlasových asistentov Amazon Alexa a Google Assistant. Používatelia môžu inteligentné funkcie ovládať cez sprievodnú aplikáciu a k dispozícii je aj možnosť bezdrôtového streamovania obsahu zo služieb Netflix a YouTube.

Projektor Optoma P1 Smart 4K UHD Laser Cinema bude dostupný na konci 2. štvrťroka za cenu 2 999 dolárov.

Projektor Optoma P1 Smart 4K UHD Laser Cinema