Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Skladateľný stabilizátor smartfónov Moza Mini-S s vysúvacou tyčou

Skladateľný stabilizátor smartfónov Moza Mini-S s vysúvacou tyčou
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
9. 1. 2019
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Spoločnosť Gudsen MOZA vydáva jeden ručný stabilizátor za druhým, čo dokazuje, že inovácie v tomto segmente sú žiadané. Najnovšie sa výrobca pochválil ručným stabilizátorom smartfónov s názvom Mini-S, ktorý sa zameral na flexibilnosť.

Stabilizátor Mini-S vychádza z modelu Mini-Mi, z ktorého prevzal takmer všetky funkcie okrem bezdrôtového nabíjania smartfónu. Dokáže tak stabilizovať smartfón v orientácii na výšku alebo na šírku s možnosťou ovládania natáčania prostredníctvom páčkového ovládača. S pomocou palcového ovládača aktivuje používateľ spustenie, zastavenie nahrávania a ďalšie funkcie v smartfóne prepojenom cez Bluetooth.

Sprievodná aplikácia Moza Genie poskytne šikovné funkcie, ako je napríklad vizuálne sledovanie pohybu či režimy natáčania stabilizátora a zábery hyperlapse, plus množstvo ďalších funkcií, ktoré aplikácia pri snímaní vykoná za vás.

Ručný stabilizátor smartfónov Moza Mini-S.

Hlavným lákadlom nového ručného stabilizátora Moza Mini-S je však jeho konštrukcia. Telo sa dá sklopiť tak, aby bolo ľahšie prenosné. Po rozložení do pôvodného tvaru sa rukoväť dá dodatočne teleskopicky vytiahnuť až do dĺžky 46 centimetrov, čím vytvorí akoby stabilizovanú selfie tyč. Vďaka tomu sa dajú lepšie snímať skupinové zábery alebo to uľahčí nakrúcanie vo veľkom dave, kedy používateľ získa lepší pohľad.

Spoločnosť MOZA zatiaľ nevydala informácie o cene a dostupnosti. Ručný stabilizátor Mini-S bude k dispozícii v čiernom alebo bielom prevedení.

Ručný stabilizátor smartfónov Moza Mini-S.

Ručný stabilizátor smartfónov Moza Mini-S.