Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Sviečka, ktorej reálny plameň zapálite a zhasnete cez aplikáciu

Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
15. 3. 2019
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Sviečka LuDela Perfect Pillar nepatrí k žiadnym lacným LED sviečkam, jej plameň je skutočný, no používateľ ho môže zapáliť cez aplikáciu. K dispozícii sú aj ďalšie bezpečnostné funkcie a používateľ má na výber z rôznych vonných krúžkov, ktoré dokreslia romantickú atmosféru.

Navonok vyzerá LuDela Perfect Pillar ako bežná väčšia dekoračná sviečka s reálnym plameňom, no jej telo sa nikdy neroztopí, pretože na horenie sa využíva tekuté palivo. Samotná sviečka sa skladá z viacerých vrstiev.

Vonkajšia vrstva je čisto estetická škrupina imitujúca bežnú sviečku, druhá vrstva je silikónové zariadenie, do ktorého sa vkladá vrstva s tekutým palivom. Na vrchu sviečky je ešte ozubený kruhový výrez (zrejme má napodobniť slnko) pre uloženie vonných prísad v podobe pasujúcich krúžkov, ktoré sa pod teplom plameňa sviečky roztápajú.

Sviečka LuDela Perfect Pillar

Sviečka disponuje elektronickým systémom zapaľovania plameňa, ktorý zapáli sviečku tak, že vytvára teplo okolo štyroch elektrických uzlov, ktoré obklopujú knôt. Plameň sa uhasí malým ventilátorom umiestneným vedľa knôtu. Vďaka tomuto systému sa sviečka dá ovládať prostredníctvom sprievodnej mobilnej aplikácie. Používateľ cez aplikáciu môže zapáliť alebo zhasnúť plameň sviečky a tiež si vie naplánovať časový harmonogram, kedy má sviečka horieť. K dispozícii je aj fyzický diaľkový ovládač.

Sviečka LuDela Perfect Pillar

Výrobca myslel aj na bezpečnosť a sviečku LuDela Perfect Pillar vybavil rôznymi senzormi, ktoré zabránia vzniku požiaru alebo zraneniu malých detí. Ak sa napríklad sviečka nakloní nabok, automaticky sa plameň uhasí. Ak sa niekto presunie a dostane sa do určitej vzdialenosti nad plameňom, sviečka ho opäť uhasí.

Všetky tieto funkcie však majú svoju cenu. Základná súprava sviečky LuDela Perfect Pillar stojí 129 dolárov (v akcii momentálne 99 dolárov). Vymeniteľná škrupina v rôznych farbách je dostupná za 20 dolárov. Vonné krúžky stoja 10 dolárov a náhradná tekutá palivová náplň je za rovnakú cenu, teda 10 dolárov.

Sviečka LuDela Perfect Pillar