Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Nová americká chladnička LG udrží potraviny dlhšie čerstvé

Nová americká chladnička LG udrží potraviny dlhšie čerstvé
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
24. 7. 2019
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Spoločnosť LG Electronics (LG) predstavila novú štvordverovú slim chladničku s InstaView Door-in-Door, ktorá uspokojí aj tých najnáročnejších spotrebiteľov. Ide o vôbec prvú štvordverovú chladničku, ktorá je vybavená inovatívnymi LG technológiami Linear Cooling a Door Cooling +. Tie zabezpečujú, že jedlo v chladničke zostane dlhšie čerstvé, a starajú sa o to, aby bola v každej časti chladničky rovnaká teplota.

Nový model má tiež invertorový lineárny kompresor, ktorý dokáže znížiť spotrebu energie až o 32% a je podporený desaťročnou zárukou. Vďaka elegantnému dizajnu a praktickým funkciám je nová chladnička ideálnym riešením aj pre malé priestory.

Štvordverová americká slim chladnička je len 835 mm široká a zaberá oveľa menej kuchynského priestoru než bežná americká chladnička. Nový model vďaka tomu dokonale zapadne do akejkoľvek kuchyne. Okrem toho má veľmi praktický a elegantný dizajn vnútri aj zvonka. Jej interiér v sebe nezaprie dávku elegancie a sofistikovaný dizajn ešte podčiarkuje fakt, že je dostupná vo farbe Matte Black. Soft LED osvetlenie a obdĺžnikové vrecko na otváranie už len dolaďujú exkluzívny minimalistický vzhľad. Soft LED osvetlenie navyše poskytuje svojím jemným, ale jasným žiarením nielen viac svetla, ale aj komfortu pre oči.

Americká chladnička LG GMX844MCKV.

Pre maximálnu spokojnosť používateľov a zabezpečenie čo najdlhšej možnej čerstvosti potravín využíva LG v novej štvordverovej americkej slim chladničke funkcie Linear Cooling a Door Cooling +. Vďaka týmto špičkovým technológiám, ktoré zabraňujú kolísaniu teploty, si potraviny zachovávajú sviežu farbu a čerstvosť. Spotrebitelia si tak užijú potraviny doslova všetkými zmyslami.

Linear Cooling pomocou invertorového lineárneho kompresora udržuje teplotné kolísanie v rozmedzí ± 0,5˚C. kým Door Cooling +, udržuje rovnomernú teplotu v celej chladničke a chladí až o 19,7% rýchlejšie než bežný chladiaci systém. Prieduchy Door Cooling +, umiestnené v prednej časti chladničky, smerujú prúdenie vzduchu do priestoru dverí tak, aby bolo zaistené dokonalé chladenie skutočne v každej časti chladničky. Vďaka tejto funkcii sa výrazne znižuje teplotná medzera medzi vnútornou časťou úložného priestoru a vnútrom dverí.

Americká chladnička LG GMX844MCKV.

Okrem toho spotrebováva štvordverová americká slim chladnička o 32% menej energie a poskytuje dlhú životnosť zásluhou invertorového lineárneho kompresora, na ktorý sa vzťahuje predĺžená 10-ročná záruka. Kompresor je tiež o 25% tichší v porovnaní s bežnými modelmi.

Pre maximálne pohodlie je chladnička vybavená tiež kompaktným výrobníkom ľadu SpacePlus, ktorý je zapracovaný vo dverách. Nechýba ani sklopná polica, ktorá vytvára variabilný priestor aj pre väčšie a objemnejšie položky. Samozrejmosťou je tiež aplikácia LG SmartThinQ, ktorá umožňuje inteligentný a jednoduchý spôsob ovládania chladničky, možnosť sledovania jej nastavenia a rýchlu diagnostiku akýchkoľvek problémov.

"Vďaka vylepšeným funkciám, ktoré udržujú potraviny dlhšie čerstvé a poskytujú energetickú účinnosť, predstavuje štvordverová americká slim chladnička najmodernejšie technológie pre dokonalé uspokojenie požiadaviek našich spotrebiteľov," hovorí Song Dae-Hyun, prezident spoločnosti LG Electronics pre sekciu domácich spotrebičov a klimatizácií.

Americká chladnička LG GMX844MCKV.

(Zdroj: Tlačová správa LG)