Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Skladací smartfón Galaxy Fold je pripravený na septembrové uvedenie

Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
26. 7. 2019
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Spoločnosť Samsung sa neustále zameriava na zavádzanie novej generácie mobilných inovácií: nových produktov a technológií, ktoré posúvajú celé odvetvie vpred a umožňujú používateľom robiť to, čo doposiaľ nemohli. V úvode tohto roka oznámila, že na trh uvedie Galaxy Fold – prvý skladací smartfón spoločnosti Samsung, ktorý bude znamenať začiatok úplne novej kategórie mobilných prístrojov. Od tej doby u Galaxy Fold urobila určité zlepšenia, aby spotrebiteľom zabezpečila čo najlepší zážitok.

Spoločnosť Samsung venovala dostatok času komplexnému posúdeniu dizajnu výrobku, urobila nevyhnutné vylepšenia a zrealizovala dôkladné testy ich overenia. Ide o nasledujúce vylepšenia dizajnu a konštrukcie:

• Vrchná ochranná vrstva displeja Infinity Flex bola potiahnutá až za rámik, takže je zrejmé, že je neoddeliteľnou súčasťou konštrukcie displeja a nie je určená na odstránenie.

• Galaxy Fold obsahuje ďalšie vylepšenia, ktoré lepšie chránia prístroj pred vonkajšími časticami a zároveň zachovávajú jeho osobité skladacie vyhotovenie:

- Horná a spodná časť pántu bola spevnená novo pridanými ochrannými krytmi.

- Pre zvýšenie ochrany displeja Infinity Flex boli pod displej pridané ďalšie kovové vrstvy.

- Priestor medzi pántom a telom smartfónu Galaxy Fold sa zmenšil.

Okrem týchto vylepšení Samsung neustále pracuje aj na zdokonalení celkového používateľského prostredia Galaxy Fold, vrátane optimalizácie ďalších aplikácií a služieb určených pre jedinečné užívateľské prostredie určené pre skladací smartfón. Samsung v súčasnej dobe realizuje testy finálneho produktu, aby na vybraných trhoch mohol Galaxy Fold spotrebiteľom ponúknuť od septembra. Ďalšie informácie o dostupnosti produktu budú poskytnuté neskôr s blížiacim sa dátumom uvedenia na trh.

Galaxy Fold úplne mení koncept smartfónu a spôsob, akým ich používame na komunikáciu a interakciu v každodennom živote. Vďaka svojmu precíznemu spracovaniu, štíhlemu dizajnu a luxusným použitým materiálom umožňuje smartfón Galaxy Fold používateľom úplne sa ponoriť do všetkého, čo práve potrebujú urobiť, bez ohľadu na to, kde práve sú, pričom všetko majú k dispozícii na dlani ruky. K najdôležitejším funkciám je možné pristupovať cez vonkajší displej a držať pri tom smartfón pohodlne v jednej ruke, alebo je možné ho roztvoriť a používať viacero aplikácií naraz. So smartfónom Galaxy Fold si môžete teraz v priebehu videohovoru napríklad zároveň prezerať grafy a vyhľadávať ďalšie informácie.

„Všetci v Samsungu oceňujeme podporu a trpezlivosť, ktorých sa nám od fanúšikov smartfónu Galaxy na celom svete dostalo. Vývoj smartfónu Galaxy Fold zabral mnoho času a sme hrdí na to, že sa o neho môžeme podeliť so svetom a tešíme sa, až ho ponúkneme spotrebiteľom.“

Samsung Galaxy Fold

(Zdroj: Tlačová správa Samsung)