Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Elektrická kolobežka C60 je pripravená na drsnú jazdu

Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
8. 10. 2019
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Spoločnosť Electric Works vytvorila výkonnú elektrickú kolobežku Commuter 60, v skratke označovanú ako C60, ktorá je navrhnutá v priemyselnom dizajne z hliníka. Nová elektrická kolobežka sa môže pochváliť dojazdom takmer 100 kilometrov a je vybavená aj jazdu po drsnejšom teréne.

Elektrická kolobežka C60 môže byť vybavená voliteľným sedadlom pre pohodlnejšiu jazdu. Bez neho váži 27 kilogramov a uvezie jazdca s hmotnosťou až 120 kilogramov. Stojan s riadidlami sa dá sklopiť smerom k zadnému kolesu, aby sa dala kolobežka ľahšie prepravovať v kufri auta alebo prenášať v autobuse, vlaku či inom prostriedku hromadnej dopravy.

Elektrická kolobežka Commuter 60 (C60).

C60-tka má dva motory umiestnené v nábojoch kolies, ktoré majú silu 1 200 wattov a poskytnú dostatočné zrýchlenie až na maximálnu rýchlosť 60 km / h. Kolobežka sa bez problémov vyšplhá aj na kopec so 40 stupňovým stúpaním. K dispozícii sú na výber dve možnosti batérie - 10 Ah alebo 20 Ah batéria pre maximálny dojazd takmer 100 kilometrov na jedno nabitie. Batéria sa dá vybrať z uzamykateľného priestoru pre nabíjanie v domácnosti alebo v kancelárii.

Elektrická kolobežka Commuter 60 (C60).

Robustná elektrická kolobežka je odolná voči prachu a vode v kategórii IP65, má nastaviteľné vzduchové tlmiče vpredu a vzadu s výškou tlmenia takmer 8 centimetrov. Každé z 11 palcových kolies má bezdušové pneumatiky a o brzdenie sa postarajú mechanické kotúčové brzdy. Na riadidle je umiestnený farebný LCD displej, ktorý zobrazí informácie o ceste a stav nabitia batérie. Používateľ má na výber tri jazdné režimy a o bezpečnosť sa postarajú predné a zadné LED svetlá.

Spoločnosť Electric Works uviedla svoju elektrickú kolobežku C60 na start-up kampani, kde sa dá získať za 1 361 EUR, čo je o 40 percent menej, ako je plánovaná maloobchodná cena. K dispozícii je aj množstvo doplnkov, vrátane sedacej súpravy za 81 EUR a zadného nosiča za 45 EUR.

Elektrická kolobežka Commuter 60 (C60).