Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

DiskStation DS120j: Bezpečný prístup s jednoduchým zdieľaním

DiskStation DS120j: Bezpečný prístup s jednoduchým zdieľaním
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
5. 11. 2019
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Spoločnosť Synology predstavila zariadenie DiskStation DS120j, kompaktné jednošachtové úložisko pripojené k sieti (NAS), ideálne na ochranu vašich súkromných dát. Funkcia QuickConnect pritom umožní jednoduché zdieľanie dát.

„Model DS120j je ľahko nastaviteľné zariadenie a používatelia tak môžu jednoducho a rýchlo zálohovať fotografie a videá zo svojich mobilných zariadení,“ uviedol Michael Wang, produktový manažér spoločnosti Synology Inc. „Zariadenie DS120j ponúka celý rad univerzálnych softvérových funkcií spoločnosti Synology za dostupnú cenu a predstavuje chytrejšiu voľbu v porovnaní s externými úložnými riešeniami.“

Pomocou služby Synology Drive môžete ľahko zálohovať súbory v počítačoch a synchronizovať ich medzi rôznymi zariadeniami. Funkcia QuickConnect od spoločnosti Synology umožňuje prístup k súborom a ich zdieľanie kedykoľvek a kdekoľvek bez toho, aby bolo nutné zložito konfigurovať sieťové nastavenia.

Synology DiskStation DS120j

Medzi kľúčové funkcie DS120j patrí:

• Organizácia a ľahký prístup k súborom a ich zdieľanie

• Podpora Mac Time Machine

• Tichá a energeticky úsporná prevádzka

Zariadenie DS120j využíva systém DiskStation Manager, spoľahlivú platformu pre správu dát, ich zabezpečenie a vyššiu efektivitu práce.

Ďalšie informácie o zariadení DS120j nájdete na stránke: https://www.synology.com/en-global/products/DS120j

Synology DiskStation DS120j

(Zdroj: Tlačová správa Synology)