Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Instantný fotoaparát, bezatramentová tlačiareň a štítkovač pre deti

Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
30. 11. 2021
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Aj napriek smartfónom si v dnešnej dobe nájdu digitálne fotoaparáty stále svoje miesto. Dokonca sa vracia popularita takzvaných instantných fotoaparátov. A prostredníctvom nového instantného fotoaparátu si toto čaro môžu vyskúšať už aj deti. Druhá generácia myFirst Insta Wi môže pritom poslúžiť nielen ako instantný fotoaparát, ale vďaka technológii rýchlej tepelnej tlače sa môže premeniť na malú bezatramentovú tlačiareň či na zariadenie na rôznych výrobu štítkov.

Detský instantný fotoaparát myFirst Insta Wi 2 meria len 131 x 95 x 45 milimetrov a váži 232 gramov. Vďaka kompaktnému, ľahkému telu a zaobleným rohom ho tak môžu deti pohodlne a pevne držať vo svojich malých rukách. Roztomilý dizajn v rôznych jasných farbách zasa zaistí, že upúta pozornosť každého dieťaťa.

Zariadenie má má predný a zadný objektív a podporuje rozlíšenie 6, 9 a 12 megapixelov. Tiež umožní nakrúcanie videí v rozlíšení 1080p pri rýchlosti 30 snímok za sekundu. Keďže je vybavené technológiou rýchlej tepelnej tlače, dokáže vytlačiť instantnú čiernobielu fotografiu len za 10 sekúnd. S filtrami a rámikmi predinštalovanými vo fotoaparáte umožňuje deťom popustiť uzdu kreativite.

Detský instantný fotoaparát a štítkovač v jednom myFirst Insta Wi 2.

Bezatramentová termálna tlač navyše poskytuje cenovo výhodnejšie riešenie tlače pre deti. Vytlačí až 50 hárkov na kotúč len za 1 cent na výtlačok. Pomocou rôznych typov kotúčov sa detský instantný fotoaparát môže použiť aj ako štítkovač, ktorý pomôže označiť rôzne položky. Prostredníctvom sprievodnej mobilnej aplikácie pre operačné systémy Android a iOS sa dajú štítky prispôsobiť a bezdrôtovo odoslať do fotoaparátu na tlač. K dispozícii sú rôzne šablóny vzorov, symbolov a ikon. Dá sa tiež zmeniť veľkosť ikony, zadať text, zmeniť typ písma, pridať štýl orámovania a mnoho ďalších vecí.

Detský instantný fotoaparát a štítkovač v jednom myFirst Insta Wi 2.

Fotografie a štítky sa tlačia na kvalitný termopapier bez škodlivých BPA častíc. K dispozícii sú aj termonálepky s rôznou povrchovou úpravou a vzormi. Namiesto ručné prenosu fotografií z pamäťovej karty sa myFirst Insta Wi pripája k domácej Wi-Fi sieti a umožní bezdrôtové prenášanie obsahu. Stačí preniesť fotografie do smartfónu alebo pripojiť fotoaparát káblom k notebooku a fotografie sa môžu vytlačiť aj farebne na tlačiarni. Vstavaná 1500 mAh batéria pritom poskytne až 5 hodín výdrže na jedno nabitie.

Detský instantný fotoaparát a štítkovač v jednom myFirst Insta Wi 2 je momentálne súčasťou úspešnej startup kampane na portáli Indiegogo. Získať sa dá za 79 dolárov (približne 70 EUR). Dodávka prvých kusov by sa mala začať niekedy v priebehu decembra 2021.

Detský instantný fotoaparát a štítkovač v jednom myFirst Insta Wi 2.