Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Potápačské okuliare, ktoré pod hladinou mora nakrúcajú Snapchat videá

Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
27. 6. 2017
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Viacerí fanúšikovia služby Snapchat už isto vyskúšali slnečné okuliare Snapchat Spectacles, cez ktoré môžu nakrúcať zábavné krátke videá. No vďaka potápačským okuliarom SeaSeeker teraz môžu nakrúcať videá už aj pod morskou hladinou. Má to však jeden háčik, používatelia budú musieť byť cestujúcimi na výletnej lodi Royal Caribbean.

Tajomstvá ukrývajúce sa pod vodnou hladinou priťahujú množstvo dovolenkárov a viacerí z nich si svoje zážitky chcú uchovať aj prostredníctvom videozáznamu. Spoločnosť Royal Caribbean International preto vytvorila prototypy potápačských okuliarov SeaSeeker, ktoré majú špecifikácie prispôsobené pre nakrúcanie Snapchat videí pod morskou hladinou.

Hoci spoločnosť neposkytla viacej technických detailov, z toho čo bolo zverejnené je jasné, že potápačské okuliare SeaSeeker sú vodotesné do hĺbky až 46 metrov a umožnia snímanie videí až po dobu 30 minút. Keďže však ide o Snapchat videá, budú typicky rozdelené na bloky videí s dĺžkou po 10 sekúnd.

Spoločnosť Royal Caribbean International predstavila potápačské okuliare SeaSeeker, s ktorými môžu hostia na výletnej lodi nakrúcať Snapchat videá.

Spoločnosť Royal Caribbean International poskytla svoje potápačské okuliare SeaSeeker trom známym potápačom, ktorí ich testujú a svoje videá zverejňujú na sociálnych sieťach. V pláne je patentovanie technológie, takže by sa tieto potápačské okuliare mohli čoskoro stať súčasťou zaujímavých atrakcií, ktoré pre svojich hostí ponúka výletná loď Royal Caribbean.

Potápačské okuliare SeaSeeker momentálne testujú traja známi potápači, kým sa stanú súčasťou atrakcií na výletnej lodi Royal Caribbean.