Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Sygic prepracoval celú navigáciu a vylepšil jej bezpečnostné prvky

Sygic prepracoval celú navigáciu a vylepšil jej bezpečnostné prvky
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
7. 1. 2019
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Spoločnosť Sygic predstavila na veľtrhu CES 2019 úplne novú koncepciu Car Navigation. Navigačný systém, ktorému dôveruje viac ako 200 miliónov vodičov z celého sveta, získal nový dizajn s cieľom minimalizovať rozptyľovanie vodiča.

Navigácia v novom kabáte prináša viac možností prispôsobenia OEM klientom a poskytne zlepšenie používateľskej skúsenosti, spolu s vylepšenou čitateľnosťou vo všetkých typoch displejoch vstavaných v automobiloch. Medzi nové vlastnosti navigácie patrí fulltextové vyhľadávanie či funkcie Real-Time Traffic a Predictive Routing.

„Vypočuli sme našu komunitu vodičov a cítime, že nastal čas na zmenu. Nový dizajn a všetky nové a vylepšené funkcie prinášajú úplne novú skúsenosť s používaním navigácie na palubnej doske,“ povedal Francisc Juras, produktový manažér a riaditeľ automobilového výskumu a vývoja.

Nový koncept Sygic Car Navigation.

S novou verziou navigácie Sygic Car Navigation prináša spoločnosť aj takzvaný Smart Device Link (SDL) a balíček nástrojov pre vývojárov (Software Development Kit – SDK). Tie poskytnú vývojárom komplexné mapovacie nástroje pre návrh aplikácií založených na geolokácii alebo mapách.

„Naše SDK je agnostické mapovanie, čo znamená, že nie je závislé na žiadnom poskytovateľovi. Vývojári môžu voľne vytvárať aplikácie s plnohodnotnými offline funkciami, s použitím trasovania a optimalizácie. Samozrejme s výhodami automobilovej konektivity,“ vysvetlil Juras. „Sygic je jediná z navigačných spoločností, ktorá podporuje všetky v súčasnosti dostupné štandardy automobilovej konektivity, vrátane CarPlay, MirrorLink alebo Smart Device Link,“ dodal Juras.

Nový koncept Sygic Car Navigation bude oficiálne uvoľnený neskôr v tomto roku.

Nový koncept Sygic Car Navigation.

(Zdroj: Sygic)