Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Inovatívna taška na riadidlá má viacero úchytov a vyskakovacie veko

Inovatívna taška na riadidlá má viacero úchytov a vyskakovacie veko
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
29. 9. 2020
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Zatiaľ čo niektorí cyklisti uprednostňujú tašky zavesené na zadnom nosiči, iní dávajú prednosť jednoduchému prístupu ku klasickému košu na riadidlách. Nová taška na riadidlá od spoločnosti Route Werk kombinuje najlepšie vlastnosti oboch a zároveň si prináša rôzne šikovné doplnky.

Taška na riadidlá s jednoduchým a výstižným názvom Handlebar Bag vyzerá na prvý pohľad ako veľa iných tašiek na riadidlá. No namiesto na miesto vrchnej časti z textílie, ktorá sa musí najprv rozopnúť a sklopiť dozadu, má pružinové polykarbonátové veko, ktoré vyskočí nahor, keď používateľ stlačí západku z eloxovaného hliníka. To znamená, že počas jazdy získa prístup do vnútorných častí tašky len pomocou jednej ruky.

Taška na riadidlá Route Werk Handlebar Bag.

Veko je navyše v strede vybavené držiakom Tech Mount, ktorý obsahuje rýchloupínacie adaptéry pre zariadenia, ako sú smartfóny, akčné kamery a cyklopočítače. Po oboch stranách tohto držiaka sú sady 3-miliemtrových bungee šnúr na dočasné držanie občerstvenia, búnd a podobných vecí. Na spodnej strane tašky je tiež bungee kábel, na ktorom sú umiestnené reflexné pásky 3M.

Otvory so závitom na každej strane tašky na riadidlá umožňujú naskrutkovať voliteľné krátke hliníkové rúrky, na ktoré môže používateľ pripevniť zariadenia tretích strán, ako sú svetlomety a zvončeky. A keď jazdec dorazí na miesto určenia, môže tašku vybrať z hliníkového držiaka na riadidlách jednoduchým otočením uvoľňovacej páčky. Potom si môže tašku zobrať so sebou a nosiť ju pomocou dodávaného ramenného popruhu.

Taška na riadidlá Route Werk Handlebar Bag.

Samotná taška má vode odolný zovňajšok z materiálu Cordura, nylonový ripstop interiér, dve vonkajšie vrecká, tri vnútorné vrecká, vnútorné vrecko na zips a hlavný vnútorný úložný priestor. Má objem 3,2 litra a zvládne užitočné zaťaženie až do 4 kilogramov . Váži 615 gramov a držiak na riadidlách pridáva ďalších 69 gramov.

Inovatívna taška na riadidlá Route Werk Handlebar Bag sa dá získať prostredníctvom podpory strat-up kampane na portáli Kickstarter za 119 dolárov. Plánovaná maloobchodná cena je 179 dolárov. Vývojárom sa už podarilo vyzbierať viac ako dvojnásobok požadovanej sumy, takže by nič nemalo stáť v ceste k plánovanému vydaniu niekedy v januári 2021.

Taška na riadidlá Route Werk Handlebar Bag.