Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Elektrická kolobežka Mimo C1 sa premení na ručný vozík

Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
12. 2. 2021
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Sú ľudia, ktorí jazdia na elektrickej kolobežke aj do obchodov s potravinami, kde po odstavení kolobežky ju potom vymenia za nákupný vozík. Nová skladacia elektrická kolobežka Mimo C1 všetko zjednodušuje spojením oboch funkcií v jedinom transformovateľnom vozidle.

Po ceste do obchodu, alebo na miesto doručenia alebo kdekoľvek inde, používateľ stojí na zadnej polovici elektrickej kolobežky a drží ju za riadidlá. Na jedno nabitie vymeniteľnej lítiovej batérie by mala prejsť 15 až 25 kilometrov, a to pri maximálnej rýchlosti 25 km / h. Predná náprava s vinutou pružinou pomáha pri jazde tlmiť nárazy. O brzdenie sa postará zadná mechanická kotúčová brzda.

Elektrická kolobežka a ručný vozík v jednom Mimo C1.

V prednej polovici e-kolobežky pred riadidlami je na rúrkovom stojane z hliníka namontovaný odnímateľný modul pre umiestenie nákladu. K dispozícii sú rôzne moduly, vrátene otvorenej drevenej krabice alebo jednotky zo sklenených vlákien s vekom. Malé a veľké stojany sa dajä vymeniť alebo zložiť z C1-tky, v závislosti od toho, čo sa práve prepravuje.

Po príchode do cieľa zostane predná polovica e-kolobežky taká, aká je, no jej zadná polovica sa dá jednoducho zložiť, aby bola vo zvislej polohe a zafixovaná pri riadidlách. Súprava otočných koliesok, ktoré sú namontované v strede, pritom nahradia zvýšené zadné koleso. Používateľ môže potom C1-tku tlačiť podľa potreby ako nákupný vozík alebo ručný vozík a potom ho pri spiatočnej ceste prevedie späť na konfiguráciu svojej kolobežky.

Elektrická kolobežka a ručný vozík v jednom Mimo C1.

Celá vec (bez nákladového modulu) údajne váži 17 kilogramov. Môže uniesť jazdca s maximálnou hmotnosťou 120 kilogramov. Maximálna hmotnosť nákladu je 70 kilogramov.

Elektrická kolobežka a ručný vozík v jednom Mimo C1 sa dá získať prostredníctvom podpory startup kampane na portáli Indiegogo za 1 300 dolárov (s malým nákladovým modulom). Preprava by sa mala začať v auguste tohto roka.

Elektrická kolobežka a ručný vozík v jednom Mimo C1.