Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Talos vkladá do vrecka súpravu na opravu bicykla s 23 nástrojmi

Talos vkladá do vrecka súpravu na opravu bicykla s 23 nástrojmi
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
17. 6. 2021
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Čínski vývojári zo spoločnosti Talos chcú udržať cyklistov čo najdlhšie na cestách a pripravili si pre nich vreckový multifunkčný nástroj na každodenné nosenie s názvom BikePal. Napriek kompaktným rozmerom sa pritom do neho zmestilo až 23 nástrojov.

V súčasnosti čoraz viac ľudí si vyberá bicykle na prepravu, dochádzanie a rekreáciu. Denné používanie bicyklov však znamená, že údržba a opravy sú nevyhnutnosťou. Multifunkčný nástroj na opravu bicykla BikePal tento problém rieši a podľa výrobcu ide o „najkompaktnejšiu, najdostupnejšiu a najužitočnejšiu súpravu nástrojov pre bicykle, aká je k dispozícii.

Vreckový multifunkčný nástroj na opravu bicykla Talos BikePal.

Súprava BikePal bola navrhnutá pre riešenie väčšiny bežných problémov súvisiacich s opravami a údržbou bicyklov, vrátane opráv pneumatík a špicov, údržby reťazí, nastavenia riadidiel, uťahovania uvoľnených skrutiek a tak ďalej. Pôsobivá škála nástrojov na opravu bicyklov je uložená a vyklápa sa von podobne ako švajčiarsky nôž. Obsahuje pritom kľúč pre vloženie magnetických plochých skrutkovačov, krížových, Torx a rôznych šesťhranných skrutkovačov, náradie na pneumatiky a reťaz, šesťhranný kľúč a ďalšie užitočné nástroje.

Vreckový multifunkčný nástroj na opravu bicykla Talos BikePal.

Mnohé z týchto nástrojov sú kompatibilné s inými dopravnými prostriedkami na dochádzanie, napríklad so skejtbordmi a kolobežkami. Navyše si BikePal môže nájsť uplatnenie aj pri domácich prácach a údržbách. Šesťhranný kľúč sa dá dokonca použiť ako otvárač fliaš.

Vreckový multifunkčný nástroj na opravu bicykla Talos BikePal je vyrobený z nehrdzavejúcej ocele a ABS plastu. Má rozmery 90 x 49 x 19 milimetrov a váži len 208 gramov. Získať sa dá podporou prebiehajúcej startup kampane na portáli Kickstarter v sume od 29 dolárov, čo predstavuje 40 percentnú úsporu oproti očakávanej maloobchodnej ceny. Distribúcia by sa mala začať v septembri 2021.

Vreckový multifunkčný nástroj na opravu bicykla Talos BikePal.