Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

E-bicykle Annobike A2 Bow a Arrow sa zamerali na mestských jazdcov

Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
26. 11. 2021
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Dánska startup spoločnosť Annobike minulý rok v apríli uviedla na trh pozoruhodný mestský e-bicykel pre dobrodruhov s názvom A1, ktorý sa vyznačoval robustným rámom a hrubými terénnymi pneumatikami, a teraz prináša pár štýlových mestských elektrických bicyklov pre konzervatívnejších jazdcov.

Najnovšie mestské elektrické bicykle zo série A2 nesú názvy Bow a Arrow, pričom na výber sú v štyroch farebných variantoch. Model A2 Bow má zníženú hornú trubku, aby vyhovovala nižším jazdcom, zatiaľ čo model Arrow má tradičný plný diamantový dizajn. V oboch prípadoch výrobca uvádza, že rám z hliníkovej zliatiny 6061 váži relatívne ľahkých 16 kilogramov.

Elektrický bicykel Annobike A2 Bow.

Mestské elektrické bicykle A2 Bow a Arrow môžu byť vybavené buď 250-wattovým alebo 500-wattovým motorom Bafang G060, ktorý pomáha do maximálnej rýchlosti 25 km / h, respektíve 32 km / h. Model Bow je dodávaný s 10,5 Ah vyberateľnou batériou s článkami Samsung, ktorá je integrovaná do rámu a poskytuje maximálny dojazd do vzdialenosti až 70 kilometrov na jedno nabitie. Model Arrow získal výkonnejšiu 14,5 Ah batériu, ktorá prináša dojazd do vzdialenosti až 80 kilometrov na jedno nabitie. E-bicykle Bow majú reťazový pohon, zatiaľ čo e-bicykle Arrow majú remeňový pohon.

Elektrický bicykel Annobike A2 Arrow.

Bohužiaľ, neboli uvedené podrobnejšie špecifikácie, no obidva elektrické bicykle jazdia na pneumatikách Kenda Valkyrie, majú obalené riadidlá a dodávajú sa s ľahkými pedálmi Wellgo. O brzdnú silu sa postarajú hydraulické kotúčové brzdy. A2 Arrow dostal cenovku 899 EUR, zatiaľ čo model A2 Bow stojí 999 EUR.

Elektrické bicykle Annobike A2 Bow a A2 Arrow.