Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Opakovane použiteľný pohár na kávu IRISgo s inovatívnym uzáverom

Opakovane použiteľný pohár na kávu IRISgo s inovatívnym uzáverom
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
8. 7. 2020
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Opakovane použiteľné poháre na kávu sa stali nevyhnutnou výbavou ekologicky zmýšľajúcich milovníkov kávy. Novinka s názvom IRISgo je pritom navrhnutá, aby poskytla potešenie z kávy prostredníctvom inovatívneho uzatváracieho systému, ktorý zistí aby chute a vône prúdili vašimi zmyslami.

Mnohé opakovane použiteľné poháre na kávu bývajú vybavené viečkom s malým otvorom na pitie, ktorý používateľovi umožní piť kávu počas svojej činnosti a minimalizuje jej prípadné rozliatie. Vývojári z IRISgo v tomto prístupe vidia niekoľko problémov, vrátane možnosti popálenia jazyka, pretože horúca káva sa pije cez malú dieru a nemá sa ako schladiť. Ďalším problémom je to, že človek necíti vôňu svojej kávy, teda určite nie tak, ako by ju mohol cítiť z pohára bez veka.

Opakovane použiteľný pohár na kávu IRISgo.

Tím z IRISgo strávil viac ako tri roky premýšľaním nad tým, ako tieto problémy odstrániť a vyvinul riešenie, ktoré je teraz k dispozícii všetkým milovníkom dobrej kávy. Opakovane použiteľný pohár na kávu IRISgo zaistí obsah prostredníctvom inovatívnej špirálovej membrány zo silikónu. Tento uzáver zaberá celú šírku pohára a dá sa otvoriť jednoduchým otočením základne. Vďaka tomu získa používateľ oveľa väčší otvor na pitie a vychutnanie si vône kávy.

Opakovane použiteľný pohár na kávu IRISgo.

Keď je však špirálový uzáver v IRISgo zatvorený, je úplne nepriepustný, takže pohár sa dá ľahko prenášať alebo sa dá dokonca uložiť do tašky bez obáv, že sa káva vyleje. Základňa pohára IRISgo je vyrobená z polypropylénu, ktorý je vhodný pre použitie s potravinami, zatiaľ čo umožní ľahké uchopenie a nápoj vo vnútri zostane horúci, keď opustíte domácnosť.

Opakovane použiteľný pohár na kávu IRISgo sa dodáva v striebornej, čiernej, bielej, ružovej, oranžovej a zelenej farbe. Momentálne sa dá získať prostredníctvom podpory start-up kampane na portáli Kickstarter za 46 CHF (približne 43,3 EUR) s objemom 200 ml alebo vo verzii s objemom 350 ml za 48 CHF (asi 45,2 EUR).

Opakovane použiteľný pohár na kávu IRISgo.