Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Nabíjacia stanica 2 v 1 Quickbee nabije všetky vaše zariadenia naraz

Nabíjacia stanica 2 v 1 Quickbee nabije všetky vaše zariadenia naraz
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
24. 5. 2022
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Multifunkčná nabíjacia stanica 2 v 1 Quickbee z dielne čínskej spoločnosti TEGIC Design poskytne používateľom možnosť mať už za 12 minúť plne nabitú prenosnú nabíjačku (powerbanku), zatiaľ čo môžu prostredníctvom nabíjacej stanice nabíjať až 4 zariadenia súčasne.

Nová multifunkčná nabíjacia stanica 2 v 1 Tegic Quickbee sa pritom skladá z troch častí - nabíjacej stanice s výkonom 260 W (L1), nabíjacieho doku Powerbank (L2) a powerbanky s kapacitou 8000 mAh (L3). Zatiaľ čo bežné powerbanky dokážu nabíjať len niekoľko zariadení, rýchlo sa vybíjajú a ich nabíjanie trvá príliš dlho, stanica Quickbee je vybavená powerbankou s kapacitou 8 000 mAh, ktorá sa úplne nabije len za 12 minút a údajne dokáže 1,5-krát úplne nabiť smartfón iPhone13.

Multifunkčná nabíjacia stanica 2 v 1 Tegic Quickbee.

Quickbee je tiež nabíjací systém s 2 portami USB-A a 2 portami typu C. So súhrnným výkonom v špičke až 260 W je tento systém unikátny a umožňuje používateľom efektívne a súčasne nabíjať smartfóny, fotoaparáty, tablety a ďalšie drobné mobilné zariadenia. Systém tiež umožňuje používateľom udržať svoje pracovné stoly prehľadné, pretože podporuje v podstate všetky požiadavky na nabíjanie bez potreby ďalších nabíjačiek a zamotaných káblov, ktoré by zahlcovali pracovné plochy.

Multifunkčná nabíjacia stanica 2 v 1 Tegic Quickbee.

Nabíjací systém Quickbee si prináša tri rôzne nastavenia režimu turbo výkonu. Jednotka L3 má port typu C a port typu A, čím uspokojí najnaliehavejšie požiadavky každého používateľa na nabíjanie. Jednotka L2 je brána, ktorá premosťuje jednotky L1 a L3, a 150-wattová sila L1-tky dokáže nabiť a sprevádzkovať L3-jku za 12 minút.

Keďže obavy z prehriatia môžu byť oprávnené, systém využíva upravenú technológiu nitridu gália na integráciu čo najväčšieho počtu napájacích portov a chladiacich ventilátorov pre nabíjací dok, čo zabraňuje prehriatiu. Powerbanka je zasa vybavená superkondenzátorom, vďaka ktorému je životnosť batérie dlhšia a nabíja sa oveľa rýchlejšie ako iné batérie.

Multifunkčná nabíjacia stanica 2 v 1 Tegic Quickbee.

Systém je tiež vybavený špecializovaným integrovaným softvérom, ktorý monitoruje spotrebu energie každého nabíjacieho portu a presne zobrazuje každú nabíjaciu operáciu na 1,3-palcovom OLED displeji. Vďaka tomu používateľ vie, ako sa vyvíjajú jednotlivé nabíjacie procesy.

Multifunkčná nabíjacia stanica 2 v 1 Tegic Quickbee sa dá získať prostredníctvom podpory startup kampane na portáli Indiegogo. K dispozícii je buď len samostatná nabíjacia stanica L1 za cenu od 1 369 HKD (približne 165 EUR) alebo kompletná súprava s jednotkami L1, L2 a L3 za cenu 1 929 HKD (asi 233 EUR). Dodávka je naplánovaná na august 2022.

Multifunkčná nabíjacia stanica 2 v 1 Tegic Quickbee.