Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

MWC: Tablet Lenovo Ideapad MIIX 300

MWC: Tablet Lenovo Ideapad MIIX 300
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
4. 3. 2015
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Nový IdeaPad MIIX 300 od spoločnosti Lenovo je tablet určený pre používateľov, ktorí chcú byť mobilní a mať stále pri sebe pracovné nástroje a aplikácie spojené so známym prostredím. Tablet preto beží na operačnom systéme Microsoft Windows 8.1.

IdeaPad MIIX 300 má v sebe aj predinštalovaný kancelársky balík Microsoft Office s už vopred predplatenou licenciou na jeden rok. Takže hneď po rozbalení získa používateľ funkčný pracovný nástroj v tele malého 8 palcového mobilného zariadenia. Tablet s rozmermi 130 x 215 x 9,3 milimetra váži len 360 gramov.

IdeaPad MIIX 300

Celokovové telo tabletu, vyrobené z brúseného hliníka, v sebe ukrýva WXGA IPS displej, ktorý zobrazí aplikácie i zábavu v rozlíšení 1280 na 800 bodov. O jeho chod sa zase postará procesor Atom z dielne Intel s integrovaným grafickým čipom od tej istej spoločnosti.

Interná pamäť eMMC je dostupná do veľkosti 64GB, pričom pre presun dát môže používateľ využiť čítačku mikroSD kariet. MIIX 300 vie komunikovať s okolím prostredníctvom Wi-Fi alebo Bluetooth pripojenia. Samozrejmosťou je aj predný a zadný fotoaparát. O svoju prácu sa používateľ nemusí obávať, batéria tabletu vydrží podľa udania výrobcu podľa zaťaženia v priemere až 7 hodín.

IdeaPad MIIX 300