Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Orange z festivalu Pohoda prenesie „giga zážitky“ opäť na celé Slovensko

Orange z festivalu Pohoda prenesie „giga zážitky“ opäť na celé Slovensko
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
23. 6. 2017
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Prvý júlový víkend bude už tradične patriť najväčšiemu slovenskému letnému festivalu Pohoda. S Orangeom sa legendárna festivalová nálada a „giga“ zážitky budú môcť opäť jednoducho dostať aj za brány areálu. Vďaka spoľahlivému internetovému pokrytiu či live streamingom si atmosféru festivalu budú môcť opäť užívať aj tí, ktorých budú od Trenčína deliť pokojne aj stovky kilometrov.

Festival Pohoda na Slovensku je už dobre známy tým, že nie je iba o hudbe, ale aj o bezprostrednej atmosfére, pozitívnych zážitkoch, a najmä o spájaní ľudí. Orange práve toto posolstvo festivalu tento rok ešte viac zvýrazní. Nadchádzajúca Pohoda preto bude o spájaní a zdieľaní zážitkov, ale s prívlastkom „giga“. Veľké veci budú môcť precítiť nielen ľudia na trenčianskom letisku. Vďaka kvalitnému pokrytiu 4G sieťou budú môcť atmosféru Pohody 2017 a giga zážitky opäť jednoducho zažiť aj tí „zvonka“.

,,Partnerom Pohody sme už v poradí šiestykrát za sebou a svojou prítomnosťou chceme každý rok priniesť na festival užitočné služby, ktoré účastníkom i organizátorom poskytnú maximálny komfort. Doslova na „zelenej lúke“ vytvoríme technologické zabezpečenie, servis a zónu plnú zábavy i praktických služieb, na ktoré sú ľudia zvyknutí aj počas bežných dní. Prvoradé pre nás je, aby si návštevníci užili všetko, čo im festival ponúka a kedykoľvek tieto zážitky mohli zdieľať s pre nich dôležitými ľuďmi," povedala Natália Kunická, Brand Activation Manager Orangeu.

Pohodové zdieľanie emócií a giga zážitkov

 

Podeliť sa o festivalové emócie so svojím okolím bude jednoduché vďaka spoľahlivému pokrytiu 4G sieťou či free Wi-Fi zónam, ktoré budú rozmiestnené na viacerých miestach festivalu. Pozitívnou správou pre „zdieľačov“ zážitkov určite bude aj 1 GB mobilných dát zadarmo pre návštevníkov festivalu, ktorí sú zákazníkmi Orangeu a ich služby sú vhodné pre využitie tohto benefitu. Tí po prekročení vstupných brán festivalu dostanú automaticky SMS notifikáciu, ktorá ich navedie, ako si môžu jednoducho aktivovať benefit zaslaním bezplatnej SMS v správnom tvare. Detailné informácie o ponuke sú dostupné na www.orange.sk/hudba.

Mobilný „gigabajt“ zadarmo však rozhodne nebude jediná giga vec, ktorú Orange na Pohodu prinesie. Pre návštevníkov má totiž pripravených oveľa viac – napríklad giga kreslo či ping-pong v giga štýle, ale aj mnoho ďalších giga prekvapení.

Zažijete ikonické Vítanie slnka – ale ešte pred Pohodou

 

Živé prenosy koncertov z Orange stageu v sekcii Orange Music Live na oficiálnom kanáli Orange Slovensko na YouTube či zdieľanie živých vstupov, jedinečných fotografií, diskusií a videí na facebooku Orangeu dávajú šancu užiť si poriadnu nádielku festivalovej nálady aj mimo festivalového areálu. Orange však pripravil tento rok veľkú novinku ešte pred začiatkom festivalu. Fanúšikovia na facebookovej stránke Orangeu pocestujú v čase a kultovú aktivitu na Pohode zažijú ešte pred začiatkom festivalu.

Generálka Vítania slnka spojeného s koncertom kapely Puding Pani Elvisovej prebehne pár dní pred začiatkom festivalu a live streaming môžu všetci sledovať na facebookovej stránke Orangeu. Fanúšikovia, ktorí si nastavia budík na 5. hodinu ráno a počas live streamu napíšu do komentára, koho by zobrali na Pohodu a k tomu prezradia aj názov kapely, na ktorú sa najviac tešia, môžu vyhrať vstupenky na Pohodu s ubytovaním. Všetky detaily o súťaži sú dostupné na facebookovej stránke Orangeu.

Orange z festivalu Pohoda prenesie „giga zážitky“ opäť na celé Slovensko.

Oddych, hudba, tanec aj korčule

 

Okrem vynikajúcej hudby a tanca sa návštevníci môžu tešiť aj na relax a zábavu v Orange zóne, ktorá bude tento rok iná, špeciálna. Architektonicky bola navrhnutá tak, aby zo všetkých strán návštevníkom jednoducho sprístupnila podstatné zóny, ktoré zastrešuje – Poradenstvo a praktické služby, Relax, Zábavu a osviežujúci Bar. V nich návštevníci nájdu všetko, na čo sú už tradične zvyknutí - 24hodinový servis v nabíjačkárni, chillout zónu, osvieženie či súťaže s množstvom zaujímavých cien. Korčuliarska zábava na Orange Roller Disco je jednou z najobľúbenejších atrakcií festivalu Pohoda. Tanečníci na kolieskach sa aj tento krát zabavia nielen na najnovších hudobných hitoch, ale aj retro songoch z dôb minulých.

S Orangeom vždy so správnymi ľuďmi na správnom mieste

 

Pre tých, ktorí si chcú užiť najväčšiu letnú festivalovú udalosť v našich končinách naplno, Orange už tradične pripravil špeciálnu festivalovú aplikáciu Pohoda 2017 powered by Orange. Interaktívna festivalová aplikácia je už každoročne užitočnou pomôckou, ktorá návštevníkom uľahčuje orientáciu na festivale a poskytuje aktuálne informácie. Pre užívateľov bude opäť dostupná v slovenskom a anglickom jazyku pre smartfóny s operačným systémom Android aj iOS. Okrem kompletného programu a aktualít zasielaných priamo organizátorom, aplikácia prinesie návštevníkom predpoveď počasia alebo ich upozorní na zaujímavú súťaž v Orange zóne.

Užívatelia aplikácie si už štandardne môžu vyskladať svoj vlastný program a zdieľať ho aj s ostatnými na Facebooku. Funkcia „Kamaráti“ ukazuje na mape aktuálnu polohu priateľov, ktorí sa tak na festivale môžu jednoducho nájsť. S tým, aby mohli návštevníci využívať všetky tieto vymoženosti nepretržite, pomôže návštevníkom Orange nabíjačkáreň, ktorá okrem klasického nabíjania telefónov ponúkne aj externé powerbanky. Kapacita možností „dobitia šťavy“ tento rok opäť narastie, v rovnakom čase si bude môcť telefón nabíjať až 1 300 návštevníkov.

Návštevníci festivalu, ktorí nepoužívajú smartfóny, sa k užitočným informáciám dostanú vďaka festivalovému SMS servisu. Ten im rovnako ako aplikácia prinesie všetky aktuality vrátane zmien v programe, predpovedi počasia, technicko-organizačných pokynov a iných dôležitých správ. Pre zákazníkov Orangeu je aktivácia bezplatná, pre zákazníkov iných operátorov je spoplatnená sumou 20 centov. Festivalový SMS servis bude dostupný v dvoch jazykových verziách (slovenskej a anglickej). Kompletné informácie o festivalovom SMS servise budú dostupné na stránke www.pohodafestival.sk.

Optimistan dá opäť priestor celospoločenským témam

 

Festival ponúka už tradične aj na vecné diskusie o témach, ktoré hýbu našou krajinou či svetom. Jedným z miest, kde budú môcť návštevníci spolu s odborníkmi z mimovládok, učiteľmi, psychológmi a influencermi spoločne hľadať odpovede na rôzne spoločenské otázky a výzvy, bude opäť Optimistan. V ňom Nadácia Orange opäť predstaví tých, čo majú odvahu prinášať pozitívne zmeny a motivovať druhých k všímavosti voči svojmu okoliu a občianskej angažovanosti.

A možno sa diskutujúcim podarí nájsť aj ideálny recept aj na to, ako sa dá zmeniť svet na lepšie miesto pre všetkých. Optimistan v programe ponúkne napríklad priestor na diskusiu o slovenskom školstve či hrozbách online sveta. Odborníci nastolia tému potreby zmien vzdelávania v školách či používania internetu a technológií pri vzdelávaní. Konštruktívne a s optimizmom budú o smerovaní slovenského ľadového hokeja debatovať známe hokejové osobnosti.

Aj tento rok teda Orange na Pohode bude spájať príjemné s užitočným, ale predovšetkým ľudí so zážitkami, po ktoré si tam idú. A to ako priamo v areáli festivalu, tak aj naprieč celým Slovenskom. Všetky informácie o aktivitách Orangeu na festivale Pohoda nájdete aj na www.orange.sk/hudba.

(Zdroj: Tlačová správa Orange)