Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Konvertibilný notebook Acer Spin 5 získal 8. generáciu procesorov Intel

Konvertibilný notebook Acer Spin 5 získal 8. generáciu procesorov Intel
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
31. 8. 2017
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Spoločnosť Acer sa rozhodla aktualizovať svoj konvertibilný notebook Spin 5, ktorý patrí k jedným z najlacnejších 2v1 zariadení z portfólia tohto výrobcu. Notebook sa dočkal vylepšenia špecifikácií a spoločnosť Intel mu dodala najnovšie procesory Core série i už 8. generácie.

Konvertibilný notebook Acer Spin 5 bude k dispozícii v 13 palcovom alebo 15 palcovom prevedení. Napriek svojmu umiestneniu v spodnej triede konvertibilných zariadení Acer ponúka nový Spin 5 až pozoruhodne dobré hardvérové vybavenie.

Aktualizovaný 2v1 notebook bude obsahovať nové procesory 8. generácie Intel Core a môže mať osadených až 16 GB operačnej pamäte RAM. Model s 15 palcovým displejom sa pýši aj grafickou kartou Nvidia GeForce GTX 1050. Notebooky majú integrované mikrofóny s dosahom až 4 metre, vďaka ktorým používatelia môžu využiť služby asistentky Cortana vo Windows 10 pre ovládanie zariadenia hlasovými pokynmi.

Oba konvertibilné notebooky vo verzii 13 a 15 palcov by mali byť k dispozícii od septembra. Cena zatiaľ nebola špecifikovaná.

Spoločnosť Acer aktualizovala svoje konvertibilné notebooky Spin 5 o procesory 8. generácie Intel Core.