Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Štýlový konvertibilný notebook Yoga 920 podporí vašu kreativitu

Autor:
Ľubo Straka
Zverejnené:
29. 9. 2017
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Aj notebook môže byť šperkom. Dokazuje to nová generácia modelu Yoga 920 z dielne čínskeho Lenova. Zaujímavé je, že len v 13 palcovom tele sa skrýva takmer 14 palcový dotykový IPS displej, ktorý môže mať rozlíšenie až 4K.

Samotným šperkom je však aj kĺb, akoby v tvare časti náramku hodiniek, pomocou ktorého mení Yoga až štyri polohy využívania. Oproti predchodcovi sa tento notebook dokonca stenčil na hrúbku len necelých 14 milimetrov. No svoj výkon si zachováva, ba dokonca ho posúva vpred vďaka už 8smej generácii procesorov Intel Core i3, i5 a tiež i7. V konektorovej výbave nechýbajú až dva porty Thunderbolt a tiež USB 3.0.

Nová Yoga môže byť dobrou pomôckou aj pre dizajnérov a architektov, keďže si prináša aj možnosť používať digitálne pero Active Pen 2 s až 4096timi úrovňami citlivosti na prítlak. Ani na zvukové možnosti reproduktorov sa nezabudlo, a tak si Yoga dopriala technológiu Dolby Atmos.

No a dobrou správou je aj ovládanie hlasom zo vzdialenosti až do 4 metrov od zariadenia, pomocou asistentky Cortana v systéme Windows. So systémom súvisí aj prihlasovanie sa cez Windows Hello, prípadne cez vlastný odtlačok prsta vďaka čítačke, umiestnenej pod klávesnicou.

Yoga 920 si teda priniesla viaceré zaujímavé zlepšenia, ktoré ju radia do triedy technologicky najvyspelejších zariadení súčasnosti.

Konvertibilný notebook Lenovo Yoga 920.