Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

OnePlus 5T: Extrémne výkonný smartfón s funkciou rozpoznávania tvárí

Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
20. 11. 2017
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Spoločnosť OnePlus predstavila nový smartfón OnePlus 5T, ktorý sa vďaka svojim špecifikáciám nestratí medzi najlepšími vlajkovými loďami od najznámejších výrobcov pre rok 2017.

Smartfón OnePlus 5T má výrazný 6 palcový AMOLED displej s rozlíšením 1 080 x 2 160 pixlov, ktorého pomer strán je obľúbených 18 : 9. Rám okolo displeja výrobca potlačil do minimalistických rozmerov pre jeho ešte lepšie zvýraznenie. Používateľ si môže nastaviť režimy farebných odtieňov a čitateľnosť displeja sa dokáže prispôsobiť ostrému slnečnému svetlu.

Na zadnej strane smartfónu sa nachádza čítačka odtlačkov prstov pre zabezpečený prístup. Spoločnosť OnePlus sa však rozhodla používateľom poskytnúť ešte jeden moderný biometrický spôsob prihlasovania sa do systému prostredníctvom technológie rozpoznávania tvárí.

Smartfón OnePlus 5T.

Ani na výkone sa rozhodne nešetrilo. Smartfón poháňa procesor Snapdragon 835 spolu s 6 GB alebo až 8 GB operačnej pamäte RAM. Vnútorné úložisko môže mať kapacitu slušných 64 GB či dokonca až 128 GB. Batéria má kapacitu 3 300 mAh a výrobca sa rozhodol vo smartfóne zachovať aj 3,5 mm audio vstup pre slúchadlá.

Predný fotoaparát sa môže pochváliť rozlíšením 16 megapixlov, zatiaľ čo na zadnej strane sa nachádza duálny fotoaparát s rozlíšením 16 a 20 megapixlov. Obidva snímače zadného fotoaparátu majú clonu f / 1,7 pre lepšie snímanie v horších svetelných podmienkach.

Smartfón OnePlus 5T.

Čínsky výrobca OnePlus je známy svojou prívetivou cenovou politikou a nesklamal ani v prípade novej vlajkovej lodi. Verzia smartfónu so 6 GB RAM a vnútorným úložiskom s kapacitou 64 GB sa bude predávať za 499 dolárov, zatiaľ čo najvýkonnejšia verzia s 8 GB RAM a 128 GB vnútorným úložiskom stojí 559 dolárov. Oba modely sa začnú predávať od 21. novembra.

Smartfón OnePlus 5T.