Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Nový moto g6, navrhnutý, aby zapôsobil, stvorený, aby tvoril

Nový moto g6, navrhnutý, aby zapôsobil, stvorený, aby tvoril
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
20. 4. 2018
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Spoločnosť Motorola v Sao Paulo v Brazílii predstavila novú rodinu telefónov Motorola moto g6. Nové smartfóny moto g6 sú plné prémiových funkcií a navrhnuté s ohľadom na spotrebiteľa ponúkajú výnimočnú hodnotu. Zariadenia budú na Slovensku dostupné od júna 2018.

Pred piatimi rokmi sa Motorola rozhodla zaplátať medzeru na trhu: kvalitné smartfóny, ktoré dokážu skvelé veci za priaznivú cenu, aby si ich mohlo dovoliť ešte viac ľudí. Mali to byť novinky, navrhnuté v danom roku – nie staršie modely za nižšie ceny. Prvý moto g smartfón sa stal najpredávanejším telefónom v histórií spoločnosti Motorola.

Tento rok toto posolstvo pokračuje s najnovšou generáciou rodiny moto g. Obsahuje všetky inovácie, ktoré sú pre používateľov dôležité. Nové zariadenia moto g6 sú inteligentnejšie ako kedykoľvek predtým, s dôrazom na displej, dizajn a výkon. Disponujú rýchlosťou a silou procesorov Qualcomm Snapdragon a pracujú so systémom Android 8.0 Oreo. Taktiež prinášajú jedinečné funkcie Moto Experiences, ktoré vám otvárajú dvere do sveta umelej inteligencie.

Smartfón Motorola Moto G6 Plus.

moto g6 plus: Inteligentný fotoaparát. Skutočný výkon.

 

Nový moto g6 plus je stelesnením dokonalej fotografie. Vďaka 5.9-palcovému displeju s pomerom strán 18:9, je moto g6 plus tenký, dlhý a najmä ľahko uchopiteľný. Full HD Max Vision displej navyše prináša živé farby a všetky jemné detaily. Vaše fotografie budú kreatívnejšie vďaka pokročilému softvéru a zaostreniu pomocou technológie Dual Autofocus Pixel.

Vytváranie skvelých fotografií je iba začiatkom toho, čo dokáže dvojitá kamera. Vďaka veľkej f/1.7 clone a 1.4um senzoru, je snímanie obrázkov pri nízkom svetle oveľa jednoduchšie. Zachytenie tých úchvatných okamihov je len začiatkom, inteligentný systém kamery podporuje skenovanie textu ako aj detekciu geografických pamiatok a predmetov.

Zadná časť je tvorená 3D sklom, vďaka čomu vynikne aj medzi inými prémiovými smartfónmi.

Smartfón Motorola Moto G6 Plus.

moto g6: Navrhnutý, aby zapôsobil. Stvorený, aby tvoril.

 

Smartfón moto g6 je navrhnutý tak, aby zapôsobil. Jeho 5.7-palcový Full HD Max Vision displej prináša organické farby a jemné detaily, zatiaľ čo zadná časť s 3D sklom vytvára nádherný tvar a vzhľad, ktorým sa odlišuje od ostatných prémiových smartfónov.

Pokročilý softvér pre zobrazovanie obrazu znamená portréty štúdiovej kvality, umelecké čiernobiele zábery a zábavné filtre, ktoré ožívajú prostredníctvom dvoch zadných 5 a 12 megapixelových fotoaparátov. Čo je však ešte lepšie, telefón môžete okamžite zamknúť alebo odomknúť, či autorizovať mobilné platby s vysoko zabezpečenou multifunkčnou čítačkou odtlačkov prstov.

Batéria s 3000 mAh vás udrží v pohybe celý deň. Keď príde čas na nabitie, za pár minút získate hodiny energie vďaka pribalenej nabíjačke TurboPower 15. Výkonný 1.8 GHz osemjadrový procesor vám navyše dodá potrebnú rýchlosť, aby ste mohli pristupovať k fotografiám, aplikáciám a všetkému medzi tým, bez akéhokoľvek sekania alebo oneskorenia.

Smartfón Motorola Moto G6.

moto g6 play: Hraj dnes. Nabi zajtra.

 

Nový moto g6 play pracuje rovnako usilovne ako vy, aby vám pomohol vyčleniť si dostatok času na zábavu. Výkonná 4000 mAh celodenná batéria s výdržou až 36 hodín na jedno nabitie, vám pri vychádzkach dodáva pokoj a istotu. S výkonným 1.4 GHz osemjadrovým procesorom získate rýchly prístup k fotografiám, aplikáciám a všetkému medzi tým, bez akéhokoľvek sekania alebo oneskorenia.

S 5.7-palcovým Max Vision displejom a pomerom strán 18:9, je moto g6 play tenký, dlhý a výborne padne do ruky.

Zachyťte výnimočné okamihy s 13 megapixelovým fotoaparátom, ktorý obsahuje automatické zaostrovanie fázovej detekcie (PDAF), čo umožňuje rýchle zaostrenie pre ostrý obraz.

S použitím predného 8 megapixelového fotoaparátu, ktorý dosahuje vynikajúce výsledky aj pri slabom osvetlení, si vytvorte selfies, s ktorými sa radi pochválite.

Udržujte svoj telefón - a dáta - v bezpečí! Okamžite zamknite alebo odomknite moto g6 play jednoduchým dotykom snímača odtlačkov prstov, ktorý sa nachádza na zadnej strane telefónu.

Smartfón Motorola Moto G6 Play.

Neobmedzené a vysokokvalitné úložisko

 

Rovnako ako pri všetkých telefónoch Motorola, Google Photos je predvolená galéria pre všetky fotografie a videá. Vaše spomienky sú tak automaticky zálohované, dajú sa vyhľadať a sú ľahko dostupné, zdieľané a upravované z akéhokoľvek zariadenia.

Dostupnosť a cena

 

Smartfón moto g6 plus bude na Slovensku dostupný od júna 2018 so štartovacou cenou 299 EUR.

Smartfón moto g6 bude na Slovensku dostupný od júna 2018 so štartovacou cenou 249 EUR.

Smartfón moto g6 play bude na Slovensku dostupný so štartovacou cenou 199 EUR.

Smartfón Motorola Moto G6 Plus.

(Zdroj: Tlačová správa Motorola)