Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Moto G6 prichádza k nám s výbavou vlajkových lodí v modeloch do 299 Eur

Moto G6 prichádza k nám s výbavou vlajkových lodí v modeloch do 299 Eur
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
11. 5. 2018
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Motorola, dcérska spoločnosť Lenovo, zožala minulý rok úspech so smartfónmi série Moto G5, ktorých sa už predalo viac ako 35 tisíc kusov. Výrobca tak verí aj v úspech novej série Moto G6, ktorá prichádza už aj na Slovensko. Nové smartfóny sú plné prémiových funkcií, ktoré sú dostupné pre spotrebiteľov za priaznivú cenu. Smartfóny sa na slovenskom trhu začnú predávať už od budúceho týždňa.

Moto G6: Pôsobivé funkcie v elegantnom tele

 

Smartfón Moto G6 má 5,7 palcový Full HD Max Vision displej, ktorý prináša organické farby a jemné detaily, zatiaľ čo zadná časť s 3D sklom vytvára nádherný tvar a vzhľad, ktorým sa odlišuje od ostatných prémiových smartfónov.

Pokročilý softvér pre zobrazovanie obrazu znamená portréty štúdiovej kvality, umelecké čiernobiele zábery a zábavné filtre, ktoré ožívajú prostredníctvom dvoch zadných 5 a 12 megapixlových fotoaparátov. Výkonný 1.8 GHz osemjadrový procesor navyše dodá potrebnú rýchlosť pre prístup k fotografiám, aplikáciám a všetkému medzi tým, bez akéhokoľvek sekania alebo oneskorenia.

Nové smartfóny série Moto G6 sú plné prémiových funkcií, ktoré sú dostupné pre spotrebiteľov za priaznivú cenu.

Smartfón Motorola Moto G6.

Telefón sa dá okamžite zamknúť alebo odomknúť, a používateľ môže autorizovať mobilné platby s vysoko zabezpečenou multifunkčnou čítačkou odtlačkov prstov. Batéria s 3000 mAh poskytne energiu po celý deň a keď príde čas na nabitie, za pár minút získa hodiny energie vďaka pribalenej nabíjačke TurboPower 15.

Smartfón Moto G6 sa začne predávať od budúceho týždňa za cenu 249 EUR. Dostupný bude u všetkých telekomunikačných operátorov.

Smartfóny sa na slovenskom trhu začnú predávať už od budúceho týždňa.

Moto G6 Plus: Žiarivý displej a inteligentná duálna kamera

 

Nový smartfón Moto G6 Plus je najvyšším modelom z celej série. Dominuje mu 5,9 palcový Full HD Max Vision displej s pomerom strán 18:9, ktorý prináša živé farby a všetky jemné detaily. Zadná časť je tvorená 3D sklom, vďaka čomu vynikne aj medzi inými prémiovými smartfónmi.

Dvojitá zadná kamera dokáže vďaka veľkej f/1.7 clone a 1.4um senzoru snímať zábery aj pri nízkom svetle oveľa jednoduchšie. Prostredníctvom pokročilého softvéru a zaostreniu pomocou technológie Dual Autofocus Pixel budú fotografie ešte kreatívnejšie. Vytváranie skvelých fotografií je iba začiatkom toho, čo dokáže dvojitá kamera. Inteligentný systém kamery totiž podporuje skenovanie textu ako aj detekciu geografických pamiatok a predmetov.

Smartfón Moto G6 Plus sa začne predávať od budúceho týždňa za cenu 299 EUR. Dostupný bude u všetkých telekomunikačných operátorov.

Smartfón Motorola Moto G6 Plus.

Smartfón Motorola Moto G6 Plus.

Moto G6 Play: Hrajte sa do sýtosti, batéria vás nesklame

 

S 5.7-palcovým Max Vision displejom a pomerom strán 18:9, je nový smartfón Moto G6 Play tenký, dlhý a výborne padne do ruky. Najväčším lákadlom je však výkonná celodenná batéria s kapacitou 4 000 mAh s výdržou až 36 hodín na jedno nabitie, ktorá dokáže používateľa podržať aj pri intenzívnom používaní smartfónu.

Výnimočné okamihy sa dajú zachytiť s 13 megapixlovým fotoaparátom, ktorý obsahuje automatické zaostrovanie fázovej detekcie (PDAF), čo umožňuje rýchle zaostrenie pre ostrý obraz. S použitím predného 8 megapixlového fotoaparátu, ktorý dosahuje vynikajúce výsledky aj pri slabom osvetlení, si môžu používatelia vytvárať selfie, s ktorými sa radi pochvália.

Smartfón Moto G6 Play sa začne predávať na konci mája za cenu 199 EUR. Dostupný bude u telekomunikačných operátorov Telekom a Orange.

Smartfón Motorola Moto G6 Play.