Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Orange pridá dáta zadarmo k smartfónom s predplatenou kartou

Orange pridá dáta zadarmo k smartfónom s predplatenou kartou
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
20. 6. 2018
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Dáta na celý rok zadarmo - to je bonus pre zákazníkov Orangeu, ktorí sa teraz rozhodnú pre nový smartfón s predplatenou kartou. Orange chce svojou ponukou zrušiť mýty o tom, že smartfón za plnú cenu bez dotácie sa neoplatí a všetkých zákazníkov, bez ohľadu na to, či sa rozhodnú pre nový smartfón s predplatenou kartou Šikovná Prima alebo FunFón, odmení dátami až do 24 GB na rok zadarmo.

Pre všetkých zákazníkov, ktorí preferujú komunikáciu bez faktúr a viazanosti a túžia po novom smartfóne, Orange pripravil ponuku, ktorá ich presvedčí, že kúpy nového smartfónu za plnú cenu sa nemusia báť. Keďže smartfón bez trvalého pripojenia na internet stráca svoje opodstatnenie, Orange všetkým svojim zákazníkom okrem úvodného kreditu pridáva extra bonus v podobe dát na celý rok zadarmo. Ich objem sa môže vyšplhať až na 24 GB za rok.

Orange pridá dáta zadarmo k smartfónom s predplatenou kartou

Nezáleží, či zákazníci preferujú výhody Šikovnej Primy alebo oceňujú slobodu s FunFónom, dáta získajú všetci

Záleží len na tom, pre aký telefón sa rozhodnú. Pri predplatenej karte s telefónom za 95 € získavajú 500 MB dát na každý mesiac počas celého roka zadarmo. 1 GB dát mesačne počas celého roka získajú k predplatenej karte s telefónom za 175 eur a až 2 GB mesačne na jeden rok si môžu užívať s predplatenou kartou so smartfónom za 200 eur.

Nezáleží, či zákazníci preferujú výhody Šikovnej Primy alebo oceňujú slobodu s FunFónom, dáta získajú všetci.

(Zdroj: Tlačová správa Orange)