Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Zostaňte dlhšie v spojení s funkčným telefónom CAT B35 Smart 4G

Zostaňte dlhšie v spojení s funkčným telefónom CAT B35 Smart 4G
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
6. 9. 2018
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Do portfólia telefónov CAT sa zaraďuje novinka CAT B35, odolný funkčný telefón s veľkým akumulátorom a podporou 4G pre všetky vaše hovory a textové správy, rýchle sledovanie internetu a prístup k všetkým dôležitým aplikáciám.

Zariadenie CAT B35 je odolné proti pádu, prachu aj vode a je určené na použitie v najnáročnejšom prostredí používateľmi, ktorí vyžadujú spoľahlivé hlasové a textové pripojenie. Pracuje na sieťach 4G LTE a podporuje VoLTE a VoWiFi. Používatelia môžu využívať služby vyžadujúce pripojenie na smartfóne, ako sú napríklad e-mail, sociálne médiá, mapy, vyhľadávanie a Google Assistant.

Funkčné telefóny sú dôležitou súčasťou portfólia telefónov CAT. Zariadenie CAT B35 je najnovším prírastkom do mnohých funkčných telefónov CAT pre tých, ktorí potrebujú spoľahlivé zariadenie, aby zostali v kontakte počas dlhých pracovných dní, a pre podniky, ktoré chcú poskytnúť svojim zamestnancom cenovo dostupný telefón, aby boli v pracovnom čase zastihnuteľní.

Funkčný odolný telefón CAT B35 4G.

Ako všetky telefóny CAT, aj CAT B35 je robustné zariadenie, odolné a testované v extrémnych podmienkach. S certifikáciou IP68 je vodotesné do 1,2 m počas až 35 minút, je možné ich opakovane púšťať z výšky 1,8 m na betón, je odolné proti prachu a extrémnym teplotám. Ďalej má veľkú 2 300 mAh batériu poskytujúcu až 12 hodín hovoru a 30 dní v pohotovostnom režime.

Tieto funkcie sú pre majiteľov telefónov CAT obzvlášť dôležité. Podľa nedávnej štúdie, na ktorej sa zúčastnilo 25-tisíc používateľov telefónov CAT, súviselo 4 z 5 funkcií hodnotených ako najdôležitejšie s robustnosťou a 98 % zákazníkov udalo ako zásadný prvok dlhú životnosť batérie. Viac než polovica zákazníkov (58 %) výrazne poškodila svoj predchádzajúci telefón, než prešla na telefón CAT ako odolnú alternatívu.

Funkčný odolný telefón CAT B35 4G.

„CAT B35 je dôležitým krokom zmeny v našom portfóliu, keďže prináša funkcie 4G novým zákazníkom,“ povedal Peter Stephens, generálny riaditeľ spoločnosti Bullitt Group. „Navzdory tomu, že dodávky funkčných telefónov v roku 2018 celkovo klesali, celosvetový trh je stále významný, a to najmä v sektore odolných zariadení, kde sa firmy aj jednotlivci chcú vyhnúť vysokým nákladom na opravy a problémom s použiteľnosťou. S pridanými funkciami 4G prináša CAT B35 prístup k pripojeným službám novým ľuďom – ide o atraktívnu ponuku pre našich zákazníkov aj partnerských operátorov.“

Výrobcom odporúčaná maloobchodná cena telefónu CAT B35 4G je 109 eur. Na Slovensku ho bude možné zakúpiť aj u viacerých operátorov.

Funkčný odolný telefón CAT B35 4G.

(Zdroj: Tlačová správa CAT)