Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Smartfón LG V40 ThinQ šokuje až piatimi fotoaparátmi

Smartfón LG V40 ThinQ šokuje až piatimi fotoaparátmi
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
4. 10. 2018
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Nie je tomu tak dávno, čo sa Samsung pochválil smartfónom so štyrmi fotoaparátmi a teraz už ďalšia juhokórejská spoločnosť zvyšuje latku. LG nelenilo a do svojho nového prémiového smartfónu LG V40 ThinQ osadilo rovno päť fotoaparátov - tri vzadu a dva vpredu. Tie prinášajú používateľom nové fotografické funkcie, ktoré podporujú výkonné komponenty.

Smartfón LG V40 ThinQ získal do výbavy procesor Snapdragon 845, ktorému sekunduje operačná pamäť RAM s kapacitou 6 GB. Vnútorné úložisko sa dodáva s kapacitou 64 GB alebo 128 GB a samozrejme sa dá rozšíriť prostredníctvom microSD karty až do 2 TB. Batéria má dnes štandardnú kapacitu 3 300 mAh. Z vonkajšej strany dominuje 6,4 palcový OLED displej s rozlíšením 3 120 x 1 440. Smartfón nezaostáva ani po zvukovej stránke. Zvuk sa čerpá z 32-bitového Quad DAC prevodníka a funkcia Boombox Speaker poskytuje hlboké basy.

LG V40 ThinQ

Hlavným lákadlom sú však fotoaparáty. Na zadnej strane nájdeme rovno tri šošovky. Hlavná kamera s rozlíšením 12 megapixlov má clonu F 1.5 pre lepšiu hĺbku poľa a snímanie v slabšom osvetlení. K dispozícii je 12 megapixlový teleobjektív s 2x optickým priblížením a 16 megapixlový širokouhlý fotoaparát so zorným poľom 107 stupňov. Selfie nadšenci zase môžu siahnuť po prednom duálnom fotoaparáte s 8 megapixlovým hlavným objektívom a 5 megapixlovým širokouhlým objektívom.

LG V40 ThinQ

Fotoaparáty sú vybavené rýchlejším kontinuálnym automatickým zaostrovaním, väčším obrazovým snímačom a vyššou rýchlosťou uzávierky. Funkcia High Dynamic Range (HDR) automaticky upravuje nastavenia expozície podľa potreby. Používateľ môže využiť aj služby umelej inteligencie ThinQ, ktorá mu pomôže s automatickým doladením farebnosti, kompozície, vyváženia bielej farby či rýchlosti uzávierky pre dosiahnutie čo najlepších výsledkov.

Spoločnosť LG zatiaľ neuviedla presný dátum ani cenu nového smartfónu LG V40 ThinQ.

LG V40 ThinQ