Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Šikovný smartfón Motorola one dorazil už aj na Slovensko

Šikovný smartfón Motorola one dorazil už aj na Slovensko
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
11. 10. 2018
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Už od budúceho pondelka bude na Slovensku k dispozícií dlho očakávaná novinka od spoločnosti Motorola. MOTOROLA ONE je štýlový a inteligentný smartfón strednej triedy, ktorý vás s ľahkosťou prevedie všetkými neočakávanými životnými momentmi.

Nový smartfón Motorola one sa vám prispôsobí za každých okolností a vďaka implementácií najnovších služieb od Google je inteligentný a bezpečný. Moderné sklenené krivky tela rámujú expanzívny 5,9" HD + 19:9 Max Vision displej smartfónu motorola one. Je to ideálna pre nakrúcanie 4K videí, na vtesnanie viac obsahu na stránku pri čítaní obľúbenej knihy alebo zapisovanie poznámok a jednoduchší multitasking s rozdelenou obrazovkou. A to všetko použitím jednej ruky.

Smartfón je vybavený pokročilým 13 megapixlovým smart kamerovým systémom a 8 megapixlovým selfie fotoaparátom. Vždy sa budete môcť obzrieť za tým úchvatným západom slnka alebo zvečniť oslavu z minulej noci na Instagrame s fotografiou urobenou módmi portrét, cinemagraph a time-lapse. A s umelou inteligenciou Google Lens môžete komunikovať so svetom okolo vás len tým, že namierite fotoaparát. Odfotografujte psa, čo prechádza po ulici a Google vám zistí, aké je to plemeno.

Motorola one

Osemjadrový procesor Qualcomm Snapdragon 625 2,0 GHz udržuje výkon telefónu na najvyšších otáčkach, aby reagoval pohotovo na každé ťuknutie, dotyk či potiahnutie. S Motorola one sa však nemusíte obávať o životnosť batérie. Získajte až celý deň batérie na jedno nabitie. Dlhšia výdrž batérie znamená menej zmeškaných príležitostí. Keď je stav batérie nízky, rýchlo ju viete dobiť s TurboPower nabíjačkou, a to až na 6 hodín iba za 20 minút.

Smartfón Motorola one bude na Slovensku k dispozícii v bielej a čiernej farbe u operátorov O2 SLOVAKIA, TELEKOM a autorizovaných predajcov spoločnosti Lenovo za cenu 299 EUR s DPH.

Motorola one

(Zdroj: Lenovo)