Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Razer Phone 2: Vytvorený pre prácu, vyzbrojený pre hranie

Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
15. 10. 2018
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Spoločnosť Razer predstavila nový smartfón Razer Phone 2, ktorý kombinuje vysoký herný výkon s funkciami vlajkových lodí. Dokáže hladko spracovať prácu a zároveň vám umožní si vychutnať každý okamih z mobilnej zábavy. Výrobca pridal lepší procesor s parným chladením, osadil lepší fotoaparát, pridal bezdrôtové nabíjanie a odolnosť voči vode a dokonca doplnil dizajn o obľúbené svetelné RGB logo Razer Chroma.

Razer Phone 2 získal procesor Snapdragon 845, ktorý sa objavuje v takmer každej vlajkovej lodi pre tento rok s operačným systémom Android. Procesor spolupracuje s až 8 GB operačnej pamäte RAM. Vnútorné úložisko má trocha skromnú kapacitu 64 GB, no dá sa rozšíriť prostredníctvom pamäťovej karty. Displej s uhlopriečkou 5,72 palca má rozlíšenie 1 440 x 2 560 pixlov (hustota 513 pixlov na jeden palec). Zadná strana smartfónu je zo skla, pribudla možnosť bezdrôtového nabíjania a odolnosť voči prachu a vode v kategórii IP67.

Smartfón Razer Phone 2.

Smartfón získal zmenšené verzie chladiacich a svetelných technológií, ktoré sa používajú v herných notebookoch spoločnosti. Vďaka chladiacemu systému s parnými komorami by mal smartfón zostať chladnejší dlhšie aj pri hraní najnáročnejších mobilných hier. Na zadnej strane pribudlo svetelné logo Razer Chrome, ktoré môže vyberať z až 16,8 milióna farieb. Používateľ si tiež môže nastaviť farebné kódy pre notifikácie.

Smartfón Razer Phone 2.

Novinka má vo výbave duálny zadný fotoaparát s 12 + 12 megapixlovými snímačmi pre dosiahnutie lepších záberov aj pri slabších svetelných podmienkach. Špeciálny softvér umožní pohodlné ovládanie jednou rukou. Zabudovaná batéria s kapacitou 4 000 mAh by mala na jedno nabitie vydržať približne 10 hodín hrania hier a to dokonca aj pri najvyššej obnovovacej frekvencii displeja 120 Hz. Displej je navyše až o 50 percent jasnejší v porovnaní s predchádzajúcou generáciou.

Smartfón Razer Phone 2 sa dá predbežne objednať za 799 dolárov. Výrobca zatiaľ neoznámil podrobnosti o dátume začatia distribúcie.

Smartfón Razer Phone 2.