Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Orange chce rodinám priniesť bohatú porciu zábavy a zážitkov

Orange chce rodinám priniesť bohatú porciu zábavy a zážitkov
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
24. 10. 2018
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Orange je aj na Vianoce pripravený potešiť každého v rodine. S novinkami, ktoré prináša od 26.10. 2018, chce prekvapiť všetkých členov rodiny, aby mohli stráviť najkrajšie sviatky roka pri spoločných zážitkoch s veľkou porciou zábavy.

Orange svojim zákazníkom prináša novinky v podobe Nonstop dátových balíkov, vylepšuje Navzájom zadarmo pre ešte výhodnejšiu komunikáciu, pridáva extra výhody k televízii, aj k balíkom služieb Love, ktoré sú už dostupné takmer pre všetkých.

Orange na Vianoce nezabúda ani na svojich verných zákazníkov a s vernostným programom pre rodiny Orange svojim ich za vernosť odmeňuje. Okrem toho sa zákazníci, ako tradične, môžu tešiť aj na atraktívnu ponuku smart zariadení a na bonus za odporučenie svojich blízkych do Orangeu. Vianoce v Orangei práve začínajú.

„Vianoce sú pre rodinu jedným z najdôležitejších a najočakávanejších období v roku. Našim zákazníkom chceme do ich domácností priniesť ešte viac pohody a spoločne strávených zážitkov, a to nielen počas sviatkov. Preto v rámci vianočnej ponuky ešte viac vylepšujeme to, čo našich zákazníkov spája a čo majú najradšej. Dali sme si záležať, aby naše Vianoce boli skutočne bohaté a každý člen rodiny si prišiel na svoje, nech sú jeho záujmy akékoľvek,“ vysvetľuje Zuzana Nemečková, riaditeľka obchodného úseku spoločnosti Orange Slovensko.

Nonstop zábava na internete

 

Nonstop dáta na zábavu aj komunikáciu

Orange svojich zákazníkov na Vianoce prekvapuje absolútnou novinkou a prináša im štyri jedinečné Nonstop dátové balíky Čet, Sociálne siete, Hudba a Video pre neobmedzený prístup k určitým typom internetových služieb. Dátový balík nonstop Čet obsahuje nonstop prístup ku obľúbeným četovacím aplikáciám (WhatsApp, Telegram, Messanger, Skype) za 2 eurá mesačne, s dátovým balíkom Sociálne siete s mesačným poplatkom 4 eurá získajú nonstop prístup na sociálne siete, ako Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, Snapchat, Badoo. Nonstop počúvanie hudby cez hudobné aplikácie, ako je Spotify, Deezer, Apple Music, Google Play Music, Tidal im zabezpečí Dátový balík nonstop Hudba len za 6 eur mesačne. Za 10 eur mesačne môžu s Dátovým balíkom nonstop Video sledovať videá nonstop cez aplikácie Orange TV, Netflix, HBO GO, YouTube.

Nonstop dátové balíky sú doplnkovou dátovou službou k hlasovým paušálom a mobilnému internetu, vďaka ktorej sa im dáta pri používaní podporovaných mobilných aplikácii nebudú prečerpávať zo svojho predplateného objemu dát. Nonstop dátové balíky si zákazníci môžu aktivovať bez viazanosti a ľubovoľnou kombináciou viacerých z nich získavajú zľavu z poplatku – pri 2 balíkoch vo výške 1 eura, pri 3 balíkoch vo výške 2 eur a pri kombinácii všetkých 4 balíkov dostanú zľavu vo výške 3 eur.

Navzájom zadarmo s 2 GB extra dát na celý rok

Orange počas Vianoc ešte viac zvýhodňuje komunikáciu s rodinou a blízkymi. K dlhodobo najobľúbenejšej službe Navzájom zadarmo, vďaka ktorej si zákazníci môžu v rámci skupiny navzájom zadarmo telefonovať aj posielať správy, pridáva pre každého člena skupiny navyše aj 2 GB dát, a to na každý mesiac úplne zadarmo. Zakladateľ skupiny môže tento bonus využívať až 12 mesiacov, pre ostatných členov skupiny je platný 6 mesiacov. Aktivácia benefitu je jednoduchá, stačí poslať SMS na 969 s textom 2GB.

Televízne Vianoce pre skutočných fajnšmekrov

 

Orange Šport až na 2 roky zadarmo pre všetkých nových zákazníkov televízie

Skvelé športové zážitky a prestížne podujatia prináša nová prémiová stanica Orange Šport aj počas sviatkov. Milovníci športu ju teraz môžu získať na celých 24 mesiacov zadarmo. Ponuka platí pre každého nového zákazníka, ktorý si zakúpi optickú alebo satelitnú televíziu s programom Home Optimal alebo Home Premium alebo si tieto služby skombinuje aj s pevným internetom a hlasovým paušálom v rámci balíka Love. Navyše, pri televízii na optike si budú môcť noví zákazníci užívať všetky výhody, ktoré táto najmodernejšia technológia ponúka, až 6 mesiacov bez poplatkov. Stačí, ak si ju objednajú cez internet, pri objednávke služby na predajnom mieste ju bez poplatkov získajú na 5 mesiacov.

Liga majstrov na celú sezónu

Fanúšikovia Ligy majstrov majú možnosť sledovať exkluzívne futbalové zápasy, aj keď nie sú zákazníkmi Orangeu. Doposiaľ si mohli zakúpiť prístup k stanici Orange Sport na jeden deň za 2-eurový poplatok alebo na jeden mesiac za 4-eurový poplatok. Po novom majú k dispozícii aj výhodnejší celosezónny balík za jednorazový poplatok 19 eur, s ktorým oproti mesačným balíkom výrazne ušetria. Platný je až 8 mesiacov, a to od dňa aktivácie až do 30. júna 2019.

Atraktívnejšie možnosti sledovania televízie aj cez internet

Orange zatraktívňuje aj svoju televíziu cez internet, ktorá sa tej klasickej dokáže plne vyrovnať. V prípade, že si ju zákazník vezme spolu s TV na optike alebo Orange TV cez satelit, získa aj na internetovej verzii rovnaké funkcie, identický obsah a tiež plnohodnotný archív, vďaka čomu sa zákazníkovi rozširujú možnosti a dostupnosť jej sledovania. Ak má zákazník navyše aktivovaný akýkoľvek prémiový obsah, jej sledovanie je bez mesačných poplatkov za službu.

Zábava a spoločné zážitky do každej rodiny s bohatšími balíkmi Love

 

Balíky Love dostupné takmer pre všetkých a s pridanými výhodami

Balíky služieb Love obsahujú všetko, čo zákazníci na komunikáciu potrebujú. Od 26. októbra ich budú môcť využívať už takmer všetci. K hlasovému paušálu Go s neobmedzenými volaniami a extra porciou dát získajú zákazníci pevný internet a digitálnu televíziu na tej najlepšej technológii, ktorá je dostupná na ich adrese. Tí, ktorí nie sú v pokrytí optickej siete, majú k dispozícii balíky Love s Orange TV cez satelit a Domácim 4G internetom.

Každý, kto sa rozhodne pre ktorýkoľvek balík služieb Love, môže aj naďalej získať zľavu 25 % na tri ďalšie Go paušály pre svojich blízkych. Novinkou v ponuke je bonus v podobe stanice Orange Sport na 24 mesiacov zadarmo pri balíkoch Love 40 €, Love 50 € a Love 60 €, ktorý získajú automaticky. Zákazníci môžu taktiež získať dotáciu na zariadenia až do výšky 240 eur a k tomu aj balík HBO na 3 mesiace ako darček. Pri najnižšom balíku Love 30 € okrem dotácie na zariadenia do výšky 80 eur, dostanú zákazníci Orange Sport a HBO na 3 mesiace ako darček.

Orange myslí aj na tých zákazníkov, ktorí zariadenie nepotrebujú a dotáciu tak nevyužijú. V tomto prípade si pri zakúpení balíkov Love 30 € a Love 40 € môžu vybrať balík Orange Sport alebo HBO na 24 mesiacov ako darček. Spolu s balíkmi Love 50 € a Love 60 € dostanú oba benefity na 24 mesiacov zadarmo. Navyše, zákazník s balíkom Love 40 € a vyšším si môže namiesto Orange Sport či HBO vybrať 2 ľubovoľné tematické balíky, ktoré bude môcť taktiež využívať až 24 mesiacov bezplatne.

Špeciálne pre nových zákazníkov so službami na optike platí, že pri balíkoch Love 40 € a vyšších získajú televíziu a internet bez mesačného poplatku až na 6 mesiacov. Celkovo tak počas tejto doby zákazník za svoj balík Love zaplatí o 20 eur mesačne menej. Prehľadná tabuľka balíkov Love je v prílohe tlačovej správy.

Odmena za vernosť s Love

Byť verný sa oplatí. Potvrdiť to môžu zákazníci s balíkmi Love 50 € a Love 60 €, pre ktorých sú pripravené aj tri špeciálne výhody pre ich celú rodinu v rámci vernostného programu Orange svojim. Každý člen rodiny si môže po nový mobil prísť o 6 mesiacov skôr ako mu skončí viazanosť, čiže už po 18 mesiacoch. Automaticky do rodiny získajú aj možnosť podeliť sa o svoje dáta s tromi blízkymi v rodine a pri dobití Prima karty z paušálu sa im kredit automaticky zdvojnásobí.
Vernostné benefity k balíkom Love 50 € alebo Love 60 € získa zadarmo automaticky každý zákazník, ktorý je s Orangeom aspoň 2 roky. Platia však aj pre tých, ktorí sú zákazníkmi Orangeu dlhšie ako 2 roky a využívajú od neho hlasové aj fixné služby, za ktoré spolu platia minimálne 50 eur mesačne.

Bonusy aj s Môj Balík Love

Zákazníci si svoj balík mobilných a fixných služieb môžu v Orangei vyskladať aj sami podľa svojich individuálnych preferencií a taktiež budú odmenení. Môj balík Love je akákoľvek kombinácia hlasového paušálu a pevného optického alebo 4G internetu či akákoľvek kombinácia hlasového paušálu, pevného optického alebo 4G internetu a televízie. V oboch prípadoch ako benefit získajú dáta do mobilu navyše: dvojnásobok dát, ak majú aktivovaný paušál Go alebo 1 GB, ak ešte využívajú staršie paušály. Ak sa zákazník rozhodne pre kombináciu aj s Orange TV, samozrejmosťou je Orange Šport na 24 mesiacov zadarmo a v prípade Orange TV na optike aj bezplatné sledovanie televízie až na 6 mesiacov.

Štedrá odmena aj pre fanúšikov predplatených kariet

 

Polovičný kredit navyše alebo extra 12 GB dát

Každý zákazník, ktorý sa teraz rozhodne pre predplatenú kartu Šikovná Prima, ponuku Prima Kids alebo získa Primu spoločne s ponukou Orange TV cez satelit, sa môže potešiť darčeku, ktorým je polovica kreditu navyše pri jeho navýšení počas nasledujúcich 3 mesiacov. Lákavou porciou dát budú odmenení FunFónisti s akýmkoľvek Smart balíkom. Pre nich je pripravený darček v podobe 1 GB dát na 30 dní, ktorý bude automaticky bezplatne aktivovaný každému novému aj existujúcemu FunFón zákazníkovi, ktorý si aktivuje balík FunFón Smart. Tento benefit môžu využiť až 12 krát, spolu tak získajú až 12 GB dát.

Ešte viac zábavy vďaka smart zariadeniam

 

Dotácia nielen na mobily, ale aj na kolobežku, vysávač či kameru

Tieto Vianoce si zákazníci k novým paušálom môžu za zvýhodnené ceny namiesto mobilov vybrať aj iné praktické darčeky. Oproti minulému roku Orange doplnil zariadenia o nové kategórie. K tradičným mobilom či tabletom pribudla smart kolobežka, smart vysávač, smart kamera či smart TV. Mimo nich si zákazníci môžu vybrať aj zo širokej ponuky herných konzol, notebookov či smart hodiniek. Aktuálna ponuka zariadení je v prílohe tlačovej správy.

Najnovší Apple iPhone Xr s paušálmi Go za super cenu

S paušálmi Go ponúka Orange možnosť získať aj najnovší Apple iPhone Xr za zvýhodnenú cenu už od 430 eur, alebo aj od 1 eura s využitím bezúročného splátkovania, na ktorý sa tešia najmä nadšenci najmodernejších mobilných zariadení. Mobilné telefóny iPhone Xr si zakladajú na dizajne, jednoduchosti, funkčnosti a optimalizácii softvéru. iPhone Xr má bezrámčekový dizajn a pýši sa Liquid Retina HD IPS displejom, ktorý zaberá celú plochu mobilu. Podporuje technológiu Multi-Touch. Plná cena Apple iPhone Xr s internou pamäťou 64 GB v čiernej, modrej, červenej a bielej verzii je 850 eur. Pri vyššej kapacite zariadenia s pamäťou 128 GB, ktorá je k dispozícii v čiernej a bielej verzii, zákazníci zaplatia plnú cenu 909 eur.

Nová aplikácia pre viac komfortu a jednoduchší život

 

Orange Go sa mení na Môj Orange

Od 26. októbra si zákazníci Orangeu môžu spravovať služby a sledovať svoju spotrebu cez novú a vylepšenú aplikáciu Môj Orange, ktorá nahradí existujúcu Orange Go. Môj Orange poskytne ešte lepší používateľský zážitok vďaka intuitívnejšej a prehľadnejšej forme, ktorá je v súlade s najnovšími trendmi v mobilných aplikáciách. Pomocou nej si môžu zákazníci kontrolovať spotrebu, platiť faktúry, aktivovať si služby priamo cez aplikáciu alebo získať informácie o aktuálnych kampaniach a akciách Orangeu. K dispozícii bude najprv pre operačné systémy Android a o pár týždňov neskôr aj pre iOS.

Potešíme aj nových zákazníkov, odmeníme všetkých

 

Bonus až 300 eur alebo 80 GB

Každý zákazník, ktorý sa o svoju dobrú skúsenosť s Orangeom podelí so svojim blízkym a ten sa na jeho odporučenie rozhodne využiť ponuku Orangeu, bude odmenený. Svojim súčasným aj budúcim zákazníkom poskytne Orange bonus v podobe dát navyše alebo finančný bonus. Ak súčasný zákazník odporučí Orange svojim blízkym, dostane zľavu 150 eur z mesačného poplatku alebo 40 GB dát. Rovnaké výhody získa aj nový zákazník, ktorý si prenesie svoje telefónne číslo do Orangeu. Dátový aj finančný bonus sa obom zákazníkom rozrátavajú počas 20 mesiacov a ich výška je odstupňovaná podľa hodnoty paušálu nového zákazníka. V prípade, že sa nový zákazník rozhodne pre paušál s mesačným poplatkom od 10 – 19,99 eur, obaja automaticky získavajú bonus v hodnote 10 GB alebo 50 eur, čo predstavuje 500 MB mesačne alebo zníženie faktúry o 2,5 eur po dobu 20 mesiacov. Mesačný poplatok nového zákazníka vo výške 20 – 29,99 eur zabezpečia obom zákazníkom 1 GB na mesiac alebo 100 eurový bonus v podobe 5 eur fakturačnej zľavy počas rovnakého trvania. Ak si nový zákazník v Orangei vyberie paušál s mesačným poplatkom nad 30 eur, obaja zákazníci budú odmenení 40 MB alebo finančným bonusom až 150 eur, čo znamená zníženie faktúry o 7,5 eur každý mesiac po dobu 20 mesiacov. Aby existujúci zákazník mohol zľavu využiť, musí mať paušál v hodnote aspoň 10 eur. Dáta sa existujúcemu zákazníkovi, v prípade, že dovedie do Orangeu viacerých zákazníkov, spočítavajú.

(Zdroj: Tlačová správa Orange)