Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Prichádza HONOR View20 s novou generáciou displeja

Prichádza HONOR View20 s novou generáciou displeja
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
23. 1. 2019
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Značka smartfónov HONOR v Paríži oficiálne predstavila nový vlajkový HONOR View20. Smartfón prichádza s 48MP hlavným fotoaparátom, predným 25MP, selfie šošovkou a novou generáciou displeja. HONOR View20 bude na našom trhu k dispozícii v dvoch variantoch, a to 128 GB za 579 € a 256 GB za 649 €.

48 MP a 3D fotoaparát

 

HONOR View20 disponuje 48MP hlavným fotoaparátom s podporou AI Ultra Clarity. Pri fotení pomáha procesor Kirin 980, ktorý spracováva fotografiu pomocou pokročilého algoritmu umelej inteligencie – vyhodnocuje kvalitu fotografie, optimalizuje detaily v tmavých častiach fotografie a dolaďuje sýtosť farieb. Pri fotení zaobstará fotoaparát niekoľko snímok naraz a z nich potom zloží jednu 48MP snímku.

Hlavný fotoaparát je doplnený o 3D snímač. Ten zhromažďuje informácie o tvaroch objektov pomocou optického snímača (TOF). Zachytáva tak hĺbku a pohyb v reálnom čase. 3D fotoaparát potom môže HONOR View20 premeniť na hernú konzolu ovládanú pohybom, ktorá umožní hrať 3D pohybové hry.

Umelá inteligencia rozpozná viac ako 60 kategórií a viac ako 1500 scenárov v reálnom čase.

Nová generácia displeja a inovatívny dizajn

 

HONOR View20 prichádza s unikátnym dizajnom. Prednej strane kraľuje 6,4" FullHD+ All-View displej, ktorý má zabudovanú 25MP šošovku a na prvý pohľad vytvára dojem priestrelu displeja. 3D zahnutý chrbát telefónu je vytvorený pomocou nanolitografie a tvorí živý gradient v tvare písmena V.

HONOR View20 bude na našom trhu ku kúpi v žiarivej červenej, elegantnej čiernej a zafírovo modrej farbe.

Spolupráca s talianskou značkou Moschino

 

Na uvedení nového modelu HONOR View20 spolupracovala značka s ikonou talianskej luxusnej módy, značkou Moschino. Spoločne tak uviedli exkluzívny rad produktov vrátane dizajnového Moschino HONOR View20, plastického puzdra na telefón s ikonickým medvedíkom Moschino Teddy Bear, a ďalšie doplnky. Značka Moschino sa podieľala taktiež na červenom dizajnu HONOR View20.

Najnovšia technológia

 

HONOR View20 je poháňaný výkonným procesorom Kirin 980 s inteligentným dual-NPU, ktorému sekunduje 6GB alebo 8GB RAM. Interná pamäť telefónu prichádza v dvoch variantoch, a to 128 GB a 256 GB. Smartfón beží na najnovšom Androide 9, Magic UI 2.0.1.

Batéria s kapacitou 4000 mAh zaistí až 150 hodinovú výdrž pri počúvaní hudby. Pri telefonovaní vydrží telefón nabitý až 25 hodín.

Spoľahlivá čítačka odtlačkov prstov umiestnená na zadnej strane umožňuje telefón bleskurýchle odomknúť. Telefón je možné bezpečne odomknúť taktiež aj vďaka rozpoznaniu tváre. Samozrejmosťou je plná podpora LTE vo všetkých lokálnych pásmach.

Ocenenie

 

HONOR View20 už získal mnoho ocenení „Best of“ na technologickom veľtrhu CES 2019, a to predovšetkým za inovatívne funkcie, ako 48MP s AI Ultra Clarity a 3D fotoaparát, All-View displej alebo výkonný procesor.

Lokálna dostupnosť

Predaje Honor View20 na Slovensku začnú už čoskoro, a to s cenovkou 579 € za 128 GB variant v zafírovo modrej a čiernej farbe a 649 € za 256GB variant, ten bude k dispozícii len v červenom prevedení. Telefón bude možné zakúpiť u predajcov Alza.sk, Datart, Mall.sk, Hej.sk, NAY a TPD a taktiež u operátorov O2 a Orange.

 

V Paríži sa predstavili tiež HONOR Watch Magic

 

Na parížskom uvedení HONOR View20 predstavila značka tiež nové inteligentné hodinky HONOR Watch Magic. Smartwatch majú 1,2" displej a disponujú šikovnými funkciami, ako sú TruSleep, fitness monitoring, meranie srdcového tepu, sledovanie GPS polohy alebo výškomer a tlakomer. Hodinky spracovávajú tiež štatistiky rôznych druhov športov ako je beh, chôdza, jazda na bicykli, lezenie, plávanie a ďalšie.

Inteligentné hodinky HONOR budú na našom trhu dostupné od februára, a to vo variante Lava Black za 179,90 € a Moonlight Silver za 199,90 €.

(Zdroj: Tlačová správa Honor)